VR Plugins will not give my box to to select on Install  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Video!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
kendallmartin
New member
 
Topic author
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:08 pm
Info

VR Plugins will not give my box to to select on Install

by kendallmartin » Wed Jul 05, 2017 11:11 pm

I feel like this is a commonly asked, rarely answered question around the use of Kolor software. I can't get the check box that allows me to install the GoPro VR plugins in Premiere when I install ANY version of Kolors Autopan trial software. I'm literally an ex-gopro exployee and I worked as a full time editor and worked on VR footage using these plugins, but apparently I can't install them on my own without a GoPro Media IT guy by my side. Someone help!

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by olivierbo » Thu Jul 06, 2017 10:34 am

Hello,

Is Premiere installed on the same partition than AVP? Which version of AVP have you tried to install and version of Premiere present on the system (CC2015 as a minimum)?

Best,
Olivier

no avatar
kendallmartin
New member
 
Topic author
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:08 pm
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by kendallmartin » Fri Jul 07, 2017 12:39 am

Yeah,

Everything is installed on the same partition. I have Premiere CC. and I'm downloading the most recent version of AVP. I believe it is 2.6.2 No clue why it won't give me the check box on install.

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by olivierbo » Fri Jul 07, 2017 10:48 am

Hello,

Have you removed any other version of AVP, including beta, alpha, or RC?
When AVP installs the plugins, you have 2 .prm files in C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plug-ins\Common\GoPro\GoProVRHorizon.prm @ GoProVRReframe.prm

Best,
OLivier

no avatar
kendallmartin
New member
 
Topic author
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:08 pm
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by kendallmartin » Fri Jul 07, 2017 5:37 pm

Hello,

When I installed it I had no previous versions, and each additional time ive attempted to install, I have first uninstalled the previous versions. Would having a PC make a difference? It seems that I am not getting the "GoPro/GoProVRHorizon.prm" path installed on my computer. When I open the "common" folder, the only other folders in there are "VST3" and "Effect Presets" as well as a list of premiere pro effect/plugin files. No GoPro folder or GoPro PRM files.


-Kendall

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by olivierbo » Mon Jul 10, 2017 11:47 am

Hello Kendall,

I do not know why the installer does not detect your app. Have you tried on another system?
I can send you the plugins for Windows and OSX to be copied manually.

Please, let me know.

Best,
Olivier

no avatar
kendallmartin
New member
 
Topic author
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:08 pm
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by kendallmartin » Mon Jul 10, 2017 6:19 pm

Hello Olivier,

No, I can't use another system. I only have one computer. If you can send it, that would be great!

no avatar
kendallmartin
New member
 
Topic author
Posts: 5
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:08 pm
Info

Re: VR Plugins will not give my box to to select on Install

by kendallmartin » Mon Jul 10, 2017 6:19 pm

If you can tell me how to copy it manually that would be great too!


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron