Simple HDR, no remorphing. How?  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
jeroenmdm
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Thu Mar 02, 2017 9:25 am
Info

Simple HDR, no remorphing. How?

by jeroenmdm » Thu Feb 01, 2018 4:27 pm

I am using Autopano for an HDR job without panorama. How do I prevent Autopano to morph the image? It simply should be a rectangle (as it was originally).

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Simple HDR, no remorphing. How?

by Annis » Thu Feb 01, 2018 4:43 pm

That is not at all the intended use of the software, that would be like wanting to stand in the middle of a full swimming pool without wanting to get wet! :)

You should use actual HDR software for stacking your images, like Photomatix.

no avatar
Panoram1x
Member
 
Posts: 236
Likes: 1 post
Liked in: 41 posts
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:59 pm
Location: Barcelona (Catalunya)
Info

Re: Simple HDR, no remorphing. How?

by Panoram1x » Mon Feb 05, 2018 12:48 pm

You can use the settings shown in part # 1 of the following link

viewtopic.php?f=2&t=31164#p181055

I had used this system to align bracketed photos taken hand-held camera and prepare them for fuse it with other software that does not have this alignment capability.

no avatar
jeroenmdm
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Thu Mar 02, 2017 9:25 am
Info

Re: Simple HDR, no remorphing. How?

by jeroenmdm » Tue Feb 06, 2018 10:17 am

This works splendid. Thanks!

(So apparently I can stand in the middle of a full swimming pool without getting wet! ;) )


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron