To Crop fisheye images   [SOLVED] - View the solution

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
rruiz
Member
 
Topic author
Posts: 234
Likes: 7 posts
Liked in: 5 posts
Joined: Fri May 03, 2013 1:52 am
Info

To Crop fisheye images

by rruiz » Sun Nov 15, 2015 4:31 am

I bought a new mirrorless Sony full frame camera. I am using the sigma 8mm. I required an adaptor in order to use the lenses.

I don´t remember where is the menu within "images" where I can determine the crop image size.

Please help me letting me know where it is

Roberto

no avatar
Panoram1x
Member
 
Posts: 236
Likes: 1 post
Liked in: 41 posts
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:59 pm
Location: Barcelona (Catalunya)
Info

Re: To Crop fisheye images  [SOLVED]

by Panoram1x » Mon Nov 16, 2015 9:38 am

Hola Roberto

Crop_01.jpg


Saludos

Jordi

3 people like this post.

no avatar
rruiz
Member
 
Topic author
Posts: 234
Likes: 7 posts
Liked in: 5 posts
Joined: Fri May 03, 2013 1:52 am
Info

Re: To Crop fisheye images

by rruiz » Tue Nov 17, 2015 4:45 am

Jajaja estaba a la mano. Gracias Jordi


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest