Renders nothing but black   [SOLVED] - View the solution

User avatar
cgolheiros
New member
 
Topic author
Posts: 6
Likes: 2 posts
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 27, 2016 2:45 pm
Info

Renders nothing but black

by cgolheiros » Thu Jul 28, 2016 11:09 am

Latest Beta 2 renders all black. running asynchronous GPU . 24 cores . 48GB RAM, win10 , Nvidia gtx980ti. HP z800

User avatar
cgolheiros
New member
 
Topic author
Posts: 6
Likes: 2 posts
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 27, 2016 2:45 pm
Info

Re: Renders nothing but black

by cgolheiros » Thu Jul 28, 2016 11:15 am

forgot to mention im using Blackmagic Prores footage.

User avatar
Emeric
Kolor Team
 
Posts: 156
Likes: 3 posts
Liked in: 14 posts
Joined: Tue Apr 12, 2016 9:45 am
Info

Re: Renders nothing but black

by Emeric » Thu Jul 28, 2016 1:24 pm

Don't use asynchronous rendering ;-) (and update to beta 3)

User avatar
cgolheiros
New member
 
Topic author
Posts: 6
Likes: 2 posts
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jul 27, 2016 2:45 pm
Info

Re: Renders nothing but black  [SOLVED]

by cgolheiros » Thu Jul 28, 2016 5:41 pm

i can confirm. with asynchronous off and beta 3 works like a charm. Thank you! prores 4444 here i come!!


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron