Search found 17 matches

Return to advanced search

weird pano being produced

Hi
I just updated my autopano video pro 2.6

now I'm getting a weird result when trying to edit via giga 4.2

I'm not getting the usual pano to edit, now its some kind of brown/grey wierd-ness

I'm in the middle of a project can you help ?
by RocketMan
Wed Feb 22, 2017 6:06 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: weird pano being produced
Replies: 0
Views: 835

Transformation

Hi

my pitch and Roll are labelled the wrong way round .. not crucial stuff but ...
by RocketMan
Thu Feb 16, 2017 4:57 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Transformation
Replies: 0
Views: 745

Re: Rendering Strange error

ok, I will go and find the beta forum, I understand development, maybe somebody else there will have seen this also, I let you know
by RocketMan
Fri Jan 13, 2017 1:24 am
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: Rendering Strange error
Replies: 6
Views: 1407

Re: Rendering Strange error

HI ok, system: pc - windows 7 - 16Gb ram - inteli5 - GTX 660 card - encoding from SSD card Autopano Video Pro 2.6 / Giga 4.2 Input: from 6 x gopro hero 4 - 2.7k 4:3 Output: autopano render preset 4K 1 time it it renders out perfectly, the whole shot (maybe 1 - 2 minutes) . and then for no apparent r...
by RocketMan
Wed Jan 11, 2017 1:07 pm
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: Rendering Strange error
Replies: 6
Views: 1407

Re: Rendering Strange error

Hi emeric, well I don't know it is a bug, stability issue or crash report, and I dont know if it's technical support either, it could be use of the software settings ? I spent a lot of cash on this software, it generally works out great for me, so thats why I post asking for help, and after 4 days I...
by RocketMan
Tue Jan 10, 2017 9:04 pm
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: Rendering Strange error
Replies: 6
Views: 1407

Rendering Strange error

Hi,

for some reason I keep getting 37 second renders, then I do it again and get the full time,
but I never know when I will get the full video or just 37 seconds. weird !

what can I do about it ?

thanks
by RocketMan
Fri Jan 06, 2017 11:42 pm
 
Forum: 2.6 beta archives
Topic: Rendering Strange error
Replies: 6
Views: 1407

Re: Giga4 States

Hi Olivierbo, update:

I reinstalled giga4, and installed video pro 2.5, now its working, nothing else has changed on my system,
but at least its working now, maybe some windows problem before

thanks anyway.
by RocketMan
Tue Sep 20, 2016 11:28 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Giga4 States
Replies: 7
Views: 1175

Re: Giga4 States

Hi Olivierbo I use masking on state 1, lets say keep a position over a face, I go to state 2 and move that position to the next camera, when I render a short playback state 1 has changed to what I did in state 2. and - I am saving, green tick + menu save. I can probably take some screenshot if it he...
by RocketMan
Tue Sep 20, 2016 5:46 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Giga4 States
Replies: 7
Views: 1175

Re: Undo

Thanks StéphaneG
by RocketMan
Mon Sep 19, 2016 7:41 pm
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: Undo
Replies: 2
Views: 773

Re: Future Idea

Hi Destiny, I have to disagree with you, so far you havent given me any support at all. http://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=33302 Wed Sep 14, 2016 8:32 pm Giga4 States no support still, thats 5 days, so even considering the time difference this is poor. http://www.kolor.com/forum/view...
by RocketMan
Mon Sep 19, 2016 8:41 am
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Future Idea
Replies: 2
Views: 1507

Future Idea

Improve your support :rolleyes:
by RocketMan
Sun Sep 18, 2016 9:35 pm
 
Forum: Autopano Video Future
Topic: Future Idea
Replies: 2
Views: 1507

Undo

Does anyone know where "undo" is on autopano video pro ?

(and Cntrl-Z doesnt do anything.)

thanks
by RocketMan
Sun Sep 18, 2016 10:10 am
 
Forum: 2.5 beta archives
Topic: Undo
Replies: 2
Views: 773

Re: Giga4 States

Hi Kolor ?

any solution to this problem ?
thanks
by RocketMan
Sun Sep 18, 2016 10:07 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Giga4 States
Replies: 7
Views: 1175

Re: Undo

ok, :rolleyes: I'm not seeing any big arrows on my menu .. autopano vid + giga - screenshot ? please
by RocketMan
Sat Sep 17, 2016 9:29 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Undo
Replies: 4
Views: 847

Undo

Hi

where is "undo"
by RocketMan
Sat Sep 17, 2016 9:29 am
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Undo
Replies: 4
Views: 847

Re: Giga4 States

Hi, I am using the masking tool, yes the documentation says that I should be able to do this, e.g. mask 1 state differently than another, thats the point of it ? when I select a point in the timeline, "edit", it creates 1 pano in giga4, if I do that again for the next state, it overwrites ...
by RocketMan
Thu Sep 15, 2016 11:27 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Giga4 States
Replies: 7
Views: 1175

Giga4 States

Hi,

when editing a state in giga-4, it is losing the previous state edit, e.g. edit state 9, it drops the edit in state 8,

cant figure out why, anyideas ?
by RocketMan
Wed Sep 14, 2016 9:32 pm
 
Forum: Using Autopano Pro / Autopano Giga
Topic: Giga4 States
Replies: 7
Views: 1175

Return to advanced search



cron