Search found 93 matches

Return to advanced search

Re: Colour Correction Settings do not render out anymore

Hi Lois,

Thanks or your response.

I will take a look.

Thanks
M
by Tintin
Thu Jul 13, 2017 12:16 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Colour Correction Settings do not render out anymore
Replies: 3
Views: 1955

Re: Colour Correction Settings do not render out anymore

Hi Kolor,

Just wondered if someone could respond to the issue I have please.

Thanks
by Tintin
Tue Jul 11, 2017 11:54 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Colour Correction Settings do not render out anymore
Replies: 3
Views: 1955

Colour Correction Settings do not render out anymore

Hi, I'm using version 2.6.0 RC1 Autopano Video. So I have stitched the video. When I apply the colour correction this works in the software. I save this as one project file with these settings. Then I save the same project as a different name as I am then looking to change the exposure settings of t...
by Tintin
Thu Jul 06, 2017 9:59 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Colour Correction Settings do not render out anymore
Replies: 3
Views: 1955

Cineform render incorrect

Hi there, I have a clip that is about 5 mins long in Video Pro. When I try to render in either cineform or proRes to maintain quality it only renders a short clip. It seems random as sometimes 34 seconds, next time 1 minute. Even though the red render bar is over the 5 minutes. When I render the sam...
by Tintin
Wed Apr 19, 2017 9:21 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Cineform render incorrect
Replies: 0
Views: 1092

Re: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on imag

Hi,

It seems that I am having the same issue now with 2.5.3. Videopro. This is with a whole new set of video clips. I'm using giga 2.5.3.

Thanks
by Tintin
Thu Mar 16, 2017 1:22 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images
Replies: 5
Views: 2247

Re: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on imag

Hi Claire,

Its has happened again and yes the grey area is on the generated jpegs. Is there a fix for this?

Thanks
by Tintin
Thu Mar 16, 2017 8:59 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images
Replies: 5
Views: 2247

Re: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on imag

Hi Claire,

I've actually reopened it several times now and re-stitched and on the last time when in giga there is no grey areas. So I don't know what has changed but it seems to have sorted itself out for now.

Will let you know if it happens agan.

Thanks
Matt
by Tintin
Tue Mar 14, 2017 4:46 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images
Replies: 5
Views: 2247

Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images

Hi, When I click the edit button in Videopro 2.6 to go into Giga 4.2 the individual images have large grey areas instead of the pixels in the image. The grey areas where there are control points cannot be changed. Grey area is out of reach as if they are locked. See the attached images. How do we ge...
by Tintin
Tue Mar 07, 2017 7:45 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Giga 4.2 from Video Pro 2.6 has large grey areas on images
Replies: 5
Views: 2247

Re: Merging Files Tool Not Working

Hi Emeric,

Been away for a while but shot some more 360 video and the merge doesn't work with two new files. Definitely issues. Tried on the MAC again. Using 2.6 version.

Please, please, please can you help.

I'll send via we transfer the two files.

Thanks
T
by Tintin
Tue Mar 07, 2017 6:50 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Merging Files Tool Not Working
Replies: 13
Views: 4287

Re: Merging Files Tool Not Working

Ok thanks
by Tintin
Mon Jan 30, 2017 1:40 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Merging Files Tool Not Working
Replies: 13
Views: 4287

Re: Merging Files Tool Not Working

Hi Emeric,

Thanks for coming back. What's your email and I can WeTransfer them to you? Also, the AVP 2.6 RC1 (http://www.kolor.com/autopano-video/download/), is this a beta version?

Thanks
Matt
by Tintin
Mon Jan 30, 2017 12:21 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Merging Files Tool Not Working
Replies: 13
Views: 4287

Re: Merging Files not working

Hi Kolor,

Wondering if someone could answer my query and help us?

Thanks
by Tintin
Mon Jan 30, 2017 11:08 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Merging Files not working
Replies: 2
Views: 718

Re: Merging Files Tool Not Working

Hi Kolor,

Wondering if someone could answer my query and help us?

Thanks
by Tintin
Mon Jan 30, 2017 11:07 am
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Merging Files Tool Not Working
Replies: 13
Views: 4287

Merging Files Tool Not Working

Hi there, We have used the tools menu and the merged files feature. Its has worked fine for 3 cameras but when we start to mereg for the clips taken on our 4th camera we have issues. When we try to merge a number of the video files it starts merging and everytime we get to 17% it freezes. Have to cl...
by Tintin
Fri Jan 27, 2017 12:41 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Merging Files Tool Not Working
Replies: 13
Views: 4287

Merging Files not working

Hi there, We have used the tools menu and the merged files feature. Its has worked fine for 3 cameras but when we start to mereg for the clips taken on our 4th camera we have issues. When we try to merge a number of the video files it starts merging and everytime we get to 17% it freezes. Have to cl...
by Tintin
Fri Jan 27, 2017 12:41 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Merging Files not working
Replies: 2
Views: 718

Re: Cropping [SOLVED]

Thanks Annis. This is what I thought. Thanks for clarifying this.

Regards
T
by Tintin
Mon Oct 24, 2016 10:20 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Cropping
Replies: 2
Views: 501

Cropping [SOLVED]

Hi All, Really hoping you can help. Is there a way to crop your final 360 video footage so that you crop the bottom of the video to remove the motion rig we are using. Client has asked for this and if we try to crop in Premiere, it obviously adds in a black bar. IS there a way to zoom in so you lose...
by Tintin
Mon Oct 24, 2016 9:18 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Cropping
Replies: 2
Views: 501

Can you set multiple default views in same video

Hi there, We have created 5 360 video scenes in a gallery. We have dropped each scene into premiere pro and added transitions between each scene. We are only able to set the default view for the first scene which is the centre of the video when we exported this scene from videopro. The scenes that f...
by Tintin
Fri Jul 22, 2016 8:55 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Can you set multiple default views in same video
Replies: 0
Views: 289

Re: Stitch in VideoPro not replicate good stitch in Giga. Wh

Hi Kolor Support,

We were wondering if you could help with our post below please?

Thanks
by Tintin
Fri Jun 24, 2016 10:12 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Stitch in VideoPro not replicate good stitch in Giga. Why?
Replies: 2
Views: 448

Stitch in VideoPro not replicate good stitch in Giga. Why?

Hi there, I have the 2 iZugar MKX-19 cameras with 194 degree lenses. I have stitched the cameras in VideoPro and been adding control points in Giga. I have lots of strong green control points in giga (see first image below). I have then straightened and finessed some more in Giga and the image looks...
by Tintin
Thu Jun 23, 2016 2:22 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Stitch in VideoPro not replicate good stitch in Giga. Why?
Replies: 2
Views: 448

Optimization of control points

Hi, I'm on version 2.3.2. When I import a still image that I am using to remove the tripod stand and go to create control points across the video screen shot and the imported image with no tripod, it finds many control points initially. When I then optimize they all remain red. Why is this as it wor...
by Tintin
Tue May 17, 2016 10:33 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Optimization of control points
Replies: 0
Views: 475

Upgraded software and can't register anymore [SOLVED]

Hi there, When I opened version 2.3.2 I was prompted to update the software to version 2.5.2. I have done this and when I open the new version it says it is a trial version. I go to register using my registration code and says it is invalid. Can you help please as I don't want to pay again. Thanks T
by Tintin
Wed Mar 23, 2016 8:56 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Upgraded software and can't register anymore
Replies: 0
Views: 246

Re: Create a content menu

Hi Fabio,

Do you have a number I can call you on?

Thanks
Matt
by Tintin
Thu Mar 10, 2016 4:15 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Create a content menu
Replies: 2
Views: 415

Contents Video Menu

Hi there, Do you know if it is possible to create a content video page in 360 video format that when either clicked on with a mouse or cross hari on a VR headset, that menu choice (Title) will start playing the relevant 360 video associated with that title. When finishes playing the menu comes back ...
by Tintin
Thu Mar 10, 2016 3:55 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Contents Video Menu
Replies: 0
Views: 207

Create a content menu

Hi there,

is it possible to create a contents menu for your 360 video for a VR headset that when the viewer looks at the menu it will jump to that 360 video. Once played it will jump back to the menu page?

Thanks
T
by Tintin
Fri Mar 04, 2016 2:33 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Create a content menu
Replies: 2
Views: 415
Next

Return to advanced search