Search found 11 matches

Return to advanced search

D-WARP Still for entire clip

It would be great if I could choose the individual frame where D-WARP is calculated and apply that to the whole clip. Right now D-WARP takes an average for the still setting over multiple frames which doesn't help when people walk through seams. When prioritise space and prioritise time give flicker...
by jack0rlando
Wed Aug 23, 2017 5:08 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: D-WARP Still for entire clip
Replies: 0
Views: 835

Batch process Dwarp

First of all thanks for d-warp, it's great.

One feature I would love is the ability to batch process dwarp in the render cue so I can leave multiple shots to process over night.

Is this in the pipeline?

Cheers!
by jack0rlando
Wed Aug 23, 2017 1:54 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Batch process Dwarp
Replies: 0
Views: 822

Re: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown [SOLVED]

I have a workaround for urgent use. Change the system clock back a few weeks. (You'll have to change it back for adobe products to work again).
by jack0rlando
Mon Jul 17, 2017 2:13 pm
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: AVP 3 Beta 1 Trial Shut Down After Trial Countdown
Replies: 8
Views: 2244

Dwarp immediate crash 3.0 Alpha 3 [SOLVED]

As soon as I attempt either process in Dwarp it crashes straight away. Using 6 Gopro files.

I have tried on both a Macbook Pro and windows 10 machine.

Anything else I can try or shall I wait for the next version?
by jack0rlando
Tue Jun 13, 2017 11:42 am
 
Forum: 3.0 beta archives
Topic: Dwarp immediate crash 3.0 Alpha 3
Replies: 5
Views: 1624

Re: Timecode [SOLVED]

Sorry to be pedantic. But media info is giving me the same result as premiere. Thanks for the quick responses.

Best,

Jack
by jack0rlando
Fri Feb 24, 2017 5:16 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Timecode
Replies: 6
Views: 2438

Re: Timecode [SOLVED]

I don't think it's working. As a test, I duplicated the same file, stitched them, didn't change any sync settings and rendered it with the start of my render at 00:00:00:000. When I render it out as cineform and compare it with the original file in premiere, the start time code of my source clip is ...
by jack0rlando
Fri Feb 24, 2017 4:54 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Timecode
Replies: 6
Views: 2438

Timecode [SOLVED]

The new timecode pass through feature isn't working for me. Also there is no documentation on how this works. So far I have worked out that it takes the timecode for the first clip (in alphabetical order). However whenever I export my cineform mov and compare it to the original clip, the timecode is...
by jack0rlando
Fri Feb 24, 2017 12:23 pm
 
Forum: Autopano Video - Bug & Discussion
Topic: Timecode
Replies: 6
Views: 2438

Re: Adding Stills to Auto Pano Video [SOLVED]

Hey Martin,

Thanks for the response again. I wanted to do use the clone stamp tool to remove objects and put it back in. Changing the video files works perfectly.

Best,

Jack
by jack0rlando
Thu Mar 19, 2015 11:59 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Adding Stills to Auto Pano Video
Replies: 2
Views: 643

Adding Stills to Auto Pano Video [SOLVED]

I am using Autopano Video 2 RC1 and Autopano Giga 4 RC1. I am trying to add stills to autopano video and my colors are going crazy. 1) I am stitching a 14 camera stereo GoPro Video. 2) I am using the stills created when moving across to Autopano Giga. 3) I am duplicating them and removing everything...
by jack0rlando
Wed Mar 18, 2015 2:24 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Adding Stills to Auto Pano Video
Replies: 2
Views: 643

Re: Masking in Autopano Video Pro V2.0 Beta 5 on OSX 10.9 [SOLVED]

Hi Martin,

I did not know this. Yes it was the demo version. Thanks for your quick response!
by jack0rlando
Thu Feb 12, 2015 11:39 pm
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Masking in Autopano Video Pro V2.0 Beta 5 on OSX 10.9
Replies: 2
Views: 648

Masking in Autopano Video Pro V2.0 Beta 5 on OSX 10.9 [SOLVED]

When I create masks in Autopano Giga, they have no effect in Autopano Video Pro. Everything else will work except for the masks. Please help!
by jack0rlando
Thu Feb 12, 2015 12:13 am
 
Forum: Using Autopano Video
Topic: Masking in Autopano Video Pro V2.0 Beta 5 on OSX 10.9
Replies: 2
Views: 648

Return to advanced search



cron