Autopano applying a purple hue to my panos  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
ziptie
New member
 
Topic author
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Aug 26, 2018 10:41 pm
Info

Autopano applying a purple hue to my panos

by ziptie » Sun Aug 26, 2018 10:45 pm

I made sure any color type adjustments were disabled that I could find, but this is a result I am getting after running the detect process.

The files are ARWs from a Sony A7R3. The JPEGs seem to work fine.
Attachments
Screenshot_1.jpg

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2227
Likes: 1 post
Liked in: 132 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: Autopano applying a purple hue to my panos

by olivierbo » Mon Sep 03, 2018 12:45 pm

Hello,

This is due to the fact that our RAW decoder does not support (yet!) Sony A7RM3 RAW files. I hope that we could update it very soon.
That said, we do not recommend to use RAW files into APG even if it can decode them, but with very defaults settings.

Kind regards,
Olivier

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2227
Likes: 1 post
Liked in: 132 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: Autopano applying a purple hue to my panos

by olivierbo » Thu Sep 13, 2018 8:10 am

Hello,

APP/APG 4.4.2 released: http://www.kolor.com/2018/09/12/panoram ... iga-4-4-2/

Kind regards,
Olivier


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests