Bug with transitions in new version Panotour  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
User avatar
Omni VR
Member
 
Topic author
Posts: 61
Likes: 4 posts
Liked in: 4 posts
Joined: Tue Feb 14, 2017 2:43 pm
Info

Bug with transitions in new version Panotour

by Omni VR » Tue Aug 21, 2018 4:18 pm

Hi,

I just downloaded and started using the latest version of panotour. Only when I opened a tour which I made a few days a go in it, all my transitions were gone. So I installed the previous version of panotour again, opened the same tour again and now I do have the transitions I made back.

I hope you can fix this bug, because until that time I won't be using the new Panotour version, because I will have problems with all the previous tours I have made.

Kind regards,

Simone
We give VR a smile!

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Bug with transitions in new version Panotour

by benji33 » Thu Aug 23, 2018 11:11 am

Hello Simone,

The 2 latest versions remove the transitions on iOS devices and Safari MacOS only when a video scene is present.
It's due to an issue between the OS/Browser and the krpano player.

Is it your case ?
Benjamin

User avatar
Omni VR
Member
 
Topic author
Posts: 61
Likes: 4 posts
Liked in: 4 posts
Joined: Tue Feb 14, 2017 2:43 pm
Info

Re: Bug with transitions in new version Panotour

by Omni VR » Fri Aug 24, 2018 4:36 am

Hi Benjamin,

No there isn't a video scene present. But I already lost the transitions in panotour, in the .kpt file. So when I open a project in the previous version of Panotour, all the transitions I made are there, but when I open the same project is the newest version of panotour, they are all gone and set to 'none'.

Simone
We give VR a smile!

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Bug with transitions in new version Panotour

by benji33 » Fri Aug 24, 2018 10:23 am

It was specific transitions / custom ones ?
Benjamin

User avatar
Omni VR
Member
 
Topic author
Posts: 61
Likes: 4 posts
Liked in: 4 posts
Joined: Tue Feb 14, 2017 2:43 pm
Info

Re: Bug with transitions in new version Panotour

by Omni VR » Fri Sep 07, 2018 8:52 am

All my transitions (like 'Zoom in a little bit on the spot' but also 'Go to panorama view' or 'Custom view to panorama view' are set tot 'None' with every hotspot and in the style of the hotspot.

This really is a BIG problem! I have had it multiple times now I worked on a tour, I saved it with all the transitions. I open it later and everything is set to None and I have to set all my transitions again. I make a lot of big tours, so I am kind of going crazy about this, having to set the transition all over again!

Please give me a solution to this problem.
We give VR a smile!

User avatar
Omni VR
Member
 
Topic author
Posts: 61
Likes: 4 posts
Liked in: 4 posts
Joined: Tue Feb 14, 2017 2:43 pm
Info

Re: Bug with transitions in new version Panotour

by Omni VR » Fri Sep 07, 2018 9:05 am

I addition to my above post, it does remember the positions of the custom view and everything. But the settings for the transitions are all set to None and I have to change them back to original one by one for every hotspot.

Again, please solve this huge problem! I have tours with over 200 hotspots in it, I can't just lose and have to set all transitions of every hotspot every time I want to make an adjustment in the tour.
We give VR a smile!

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Bug with transitions in new version Panotour

by benji33 » Fri Sep 07, 2018 2:27 pm

What is your Panotour Pro version used for that ?
Benjamin


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests