AVP 3.0 Crash on render  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Video!
No bug reports (of any kind) in this forum!
User avatar
orbe360
New member
 
Topic author
Posts: 7
Likes: 1 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jul 09, 2018 10:43 pm
Location: Chile
Info

AVP 3.0 Crash on render

by orbe360 » Tue Jul 10, 2018 2:26 am

Hello guys, i recently update the AVP to the 3.0 version, i take an old AVP project that i want to finish , i setting the render format output to Cinemform Mov , start to render and CRASH

I download the version to the 2.6.5 and it happens the same problem whit Cineform format export, AVP Crash

I update the graphics card drivers, dowload the last codecs pack...but nothing

I really preciate if anyone can help me whit this anoying bug

This is my specifications: windows 10, 64 bits, NVIDIA Gforce GTX 1070, 32 Ram

@olivier???

Stay tuned

User avatar
orbe360
New member
 
Topic author
Posts: 7
Likes: 1 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jul 09, 2018 10:43 pm
Location: Chile
Info

Re: AVP 3.0 Crash on render

by orbe360 » Sat Jul 14, 2018 2:17 am

I recive this mail from Kolor team

Hi Rodrigo,

Sorry for the inconvenience. First of all: please do not install codec pack on your computer, it might completely break AVP configuration.

Can you please try the following things:
exporting in another file format (H264, ...)
change GPU mode into the preferences to « GLSL engine »
make sure that the output directory still exists -> try to export to your desktop

After that mail i delete the K Lite codec pack and export the video to my desktop and good news

IT WORKS!!

At least in the scene that I try it work...


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest