New Chrome update (ver 67) and web content spots  

no avatar
cloudy
New member
 
Topic author
Posts: 3
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jun 11, 2018 9:10 pm
Info

New Chrome update (ver 67) and web content spots

by cloudy » Tue Jun 12, 2018 9:06 am

I am suddenly experiencing problems with web content spots in Chrome that were working perfectly until now. Old content, that have been working until a few days ago, is now not working.

The problem is that there is a mismatch between a link (in the web content iframe) and where to click on the link to open it/activate an action. For example I have embedded some videostreams into my web content spots. When you want to click a button on the video controller in order to for example stop or start the video, you have to click high above play-button in order to activate the play. The hand-cursor which indicates hover on the links/buttons also displays in the same wrong place high above the actual gui element.

I have an idea that it could have something to do with the Chrome update, which I got a few days ago. Does anyone else experience the same?

To the Pano-people: do you have any idea, what the issues with my web content spots are?

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5748
Likes: 86 posts
Liked in: 190 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: New Chrome update (ver 67) and web content spots

by benji33 » Tue Jul 31, 2018 9:24 am

Waiting for Chrome 69 which seems to have the patch for that.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest