No image data in importer  

Have a problem using the GoPro Omni Importer? Have you encountered a bug that needs fixing? Please post it here.
Des difficultés à utiliser le GoPro Omni Importer ? Avez-vous découvert un bug qui doit être fixé ? Postez les ici.
no avatar
knownsensestudios
New member
 
Topic author
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Sep 19, 2017 2:30 pm
Info

No image data in importer

by knownsensestudios » Tue Sep 19, 2017 2:35 pm

Hi, i have updated all the latest firmware on omni page for both primary and secondary camera, then i clicked photos and took some videos,but omni importer only shows video data not the image data, i followed all then steps required for the process but all in vain.

Omni importer version 2.6 came along with autopano video pro 2.6
Updated latest firmware to Omni / HERO4 Black v4.02.26.02.01

still i am unable to see photos in omni importer kindly help me out with this problem.

User avatar
rdcanime
New member
 
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Mar 08, 2018 11:59 am
Info

Re: No image data in importer

by rdcanime » Thu Mar 08, 2018 12:39 pm

I am facing the same problem, did you find any solution for this ?

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2227
Likes: 1 post
Liked in: 132 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: No image data in importer

by olivierbo » Mon Mar 26, 2018 1:07 pm

Hello,

I deeply apologize for the very very late reply.
Do you have all the files present on the SDCard or present on the hard drive (.thm, .lrv, .mp4)?
Have you tried with the demo version of AV 3.0?

Best,
Olivier

User avatar
rdcanime
New member
 
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Mar 08, 2018 11:59 am
Info

Re: No image data in importer

by rdcanime » Mon Mar 26, 2018 3:16 pm

Hi Oliver,
Thanks for writing in. I have all the data in my hard drive, I have tried importing directly from SD card via USB interface that comes with gopro omni rig as well as tried locating the copied content from hard drive. Demo version 3.0 also showed videos only and no images.
FYI I've never updated the firmware of my gopro omni rig. May that have any relation to the problem?
Best
Ravi

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2227
Likes: 1 post
Liked in: 132 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: No image data in importer

by olivierbo » Mon Mar 26, 2018 3:44 pm

Hi Ravi,

I do not know if not having the very latest Omni firmware can cause such issue. Do you have that issue from the beginning?
Have you tried on another computer?
Feel free to share or send your footages so that I can make a try.

Best,
Olivier


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron