remove stack in context menu  

Got some great idea or a feature request? Post it here and discuss it. The most requested concepts are usually implemented, as Autopano Pro / Giga is very community driven.
no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

remove stack in context menu

by foundation » Mon May 12, 2014 5:56 pm

When shooting bracketed panoramas, I often find myself having to undo the group by stack, in order to more easily remove a set of bracketed images. It would be nice to be able to right click on an image in the editor, and choose "remove stack" in addition to remove picture, and it would remove the other images in that stack.

no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

Re: remove stack in context menu

by foundation » Sun Mar 06, 2016 7:22 pm

Right now I right click on the circle for the image I want to remove and remove it, it'd be nice to have a right click option to remove stack there, as well as in the layers/images sub panel

no avatar
foundation
Member
 
Topic author
Posts: 276
Likes: 3 posts
Liked in: 2 posts
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:43 am
Info

Re: remove stack in context menu

by foundation » Mon Apr 09, 2018 1:42 am

I have found I can shift click the number of the image in the editor and it selects the whole stack so that helps ameliorate this issue. Still would be nice down in the list to be able to right click and image and "remove stack" as images 1,2,3 for example are in three different groups.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest