Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Aug 29, 2014 7:24 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 9:39 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5898
Location: Francin, France
Hi,

To be able to catch the Windows 7, 64bits browse bug, we setup a generic crash analysis scheme. It will work for any windows version and finally will also help us to find any generic crash not only the quoted one.

So how it works ?

WARNING : This method will only work if you have Autopano Pro or Giga above 2.6.2 RC1 ( version before were not ready for external crash analysis ).
Go here to download the latest version : http://www.kolor.com/download-autopano-panotour-panorama-virtual-tour-software.html

* Screenshot 1 : Autopano crash by doing some operation ( typically here, we try to find the windows 7, 64bits folder browser bug ).
DO NOT HIT CANCEL., Wait until windows has created the crash dump.

* Screenshot 2 : Appears after perhaps 1 minute only when he crash dump has been created.
Hit 'Display details' ( afficher les details in French )

* Screenshot 3 : details view
Look at the location where the crash dump has been created. Quite always : C:\User\$your_account\AppData\Local\Temp
There, copy the 3 "WER*" listed files to a new folder on desktop for example. Put them into a zip and send it to us. It will help us to find where the crash occured.

Then and only then, you can hit cancel ( Send the information, would send the issue to Microsoft, not us ).








Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 03, 2012 8:32 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jan 17, 2012 6:31 pm
Posts: 99
I think this may be the same problem, but I'm not sure. I am now unable to render the panos, but just yesterday everything was working fine. I let it sit for 45 minutes (as I ate lunch) and it never gave me the ability to do as the images/instructions in this thread suggest.




Last edited by jeradg on Fri Feb 03, 2012 8:33 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2012 9:53 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5898
Location: Francin, France
Yes, normal, you are using 2.6.1. This generic crash analysis system has been introduced in 2.6.2 RC1 only.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 07, 2012 4:59 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Jan 17, 2012 6:31 pm
Posts: 99
I am now using 2.6.2 RC2. If I am unable to render any panos, is there a way to revert to 2.6 so I can complete my work?

Edit: It is now working. I need to do some testing to see if the additional problems (quality of panos) I am having are due to the update or something else I did.


Last edited by jeradg on Tue Feb 07, 2012 6:09 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2012 8:33 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Sep 11, 2010 12:37 pm
Posts: 16
how about problems like this

this is always when stiching more than 10 panorams

latest stable version /on previous there was NO problem at all/

Image


no matter i use o/c or default CPU settings.


Last edited by pavka on Sat Mar 24, 2012 8:37 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 25, 2012 3:47 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Sep 11, 2010 12:37 pm
Posts: 16
what next


http://imageshack.us/photo/my-images/256/apgcrap.png/


why this is dinal relase not beta???


Last edited by pavka on Sun Mar 25, 2012 3:51 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 26, 2012 7:56 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5898
Location: Francin, France
Do you confirm, you are using 2.6.2 final ?
Issue 1223 opened


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 26, 2012 12:42 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Sep 11, 2010 12:37 pm
Posts: 16
as far i can see its final relase -

Image

if you want some bug report or smth just let me know how to generate it.


This could be problem with ram and swap file /i have disabled swap file/ and this is happend when i 30+ gb ram is used by APG


Last edited by pavka on Mon Mar 26, 2012 12:46 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 26, 2012 12:46 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5898
Location: Francin, France
Okay. You definitively have OpenGL issue : "NVOGLDC invisible" => means you have an NVidia card and the opengl is not really operationnal.
Could you try to reinstall the graphic card drivers ?

BTW : it is not the right thread to post such answer. Post directly in your own.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 16, 2013 4:13 pm 
Offline
New member

Joined: Thu Oct 04, 2012 1:19 pm
Posts: 1
Sometimes, it is really needed to check that focal length provided by images and provided by XML are good and matching. In some case, you just don’t have any focal length. We added an easy way to do that directly in papywizard plugin.
Crash analysis system for Microsoft Windows.

_________________
Today's Advertising Agencies Media Buying Agencies and marketing agencies are struggling to find their place with brands and the reason is simple. They haven't evolved with you - your limited time, demanding budget parameters, and increased internal expectations.


Last edited by mackenzie24 on Wed Jan 16, 2013 4:13 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group