download not possible  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

download not possible

by maniaxatwork » Mon Feb 14, 2011 5:20 pm

hi together,

i´m in my account on kolor.com. in my updates i can see that im able to download the panotour 1.5 for free.
every time i click on "Commander" this message is showing:

Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/services/checkVatService.wsdl' in /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php:797 Stack trace: #0 /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php(797): SoapClient->SoapClient('http://ec.europ...', Array) #1 /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php(698): Pisc_Euvat_Helper_Data->getViesClient() #2 /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php(505): Pisc_Euvat_Helper_Data->checkVat('DE237946121') #3 /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php(434): Pisc_Euvat_Helper_Data->getGroupId('DE237946121', 'DE', '1', NULL) #4 /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php(298): Pisc_Euvat_Helper_Data->setEuVatCustomerGroup('18033', NULL) #5 /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/cod in /home/sites/kolor/www.kolor.com/buydev/app/code/local/Pisc/Euvat/Helper/Data.php on line 797

can anybody help me? whats the failure? ich think its a bug in magento.

User avatar
LoicL
Kolor Team
 
Posts: 14
Likes: 7 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 13, 2009 9:38 am
Location: Francin
Info

by LoicL » Mon Feb 14, 2011 5:25 pm

Hi,
sorry for this inconvenience, we can't do anything : the website http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/api/checkVatPort?wsdl is in under maintenance. I tried to fill in your VAT number but I got the same problem... Now you need to try later.... We will check how to solve the problem with this validator (that is not under our control)

no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Mon Feb 14, 2011 5:38 pm

ah, ok. thank you.

i hope it works in the next days.

thanks for your fast reply.

no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Mon Feb 14, 2011 5:47 pm

is it possible to use the trialversion now and unlock it later if the link works?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

by mediavets » Mon Feb 14, 2011 7:47 pm

maniaxatwork wrote:is it possible to use the trialversion now and unlock it later if the link works?

Yes.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

User avatar
LoicL
Kolor Team
 
Posts: 14
Likes: 7 posts
Liked in: 0 post
Joined: Sun Sep 13, 2009 9:38 am
Location: Francin
Info

by LoicL » Tue Feb 15, 2011 10:20 am

Hi,
the bug is fixed, you can now access to the service.
Regards,
Loïc

no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Tue Feb 15, 2011 11:20 am

i´m sorry. today there was a new error. something with smarty, i dont know.

now i log in my account and i have the key for panotour mac, but i need it for win.
i dont know what happend.

can you help me?
Last edited by maniaxatwork on Tue Feb 15, 2011 11:21 am, edited 1 time in total.

no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Tue Feb 15, 2011 11:22 am

sorry, i see. it also works for win.

no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Tue Feb 15, 2011 11:31 am

but on restart, it is a trial again. what can i do?

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5987
Likes: 7 posts
Liked in: 10 posts
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France
Info

by AlexandreJ » Tue Feb 15, 2011 12:55 pm


no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Tue Feb 15, 2011 1:03 pm

yes, i think thats the problem. but i want to use the software on windows and i´ve only have the key for mac.
or is it the same for both?

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5987
Likes: 7 posts
Liked in: 10 posts
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France
Info

by AlexandreJ » Tue Feb 15, 2011 1:39 pm

Yes, you can use it on any OS.

no avatar
maniaxatwork
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:13 pm
Info

by maniaxatwork » Tue Feb 15, 2011 1:42 pm

ok thank you. now i only need a walktrough to solve the problem under win ;)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron