Anaglyph bug  

no avatar
WayneBG
Member
 
Topic author
Posts: 38
Likes: 8 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Thu Apr 20, 2017 11:17 pm
Info

Anaglyph bug

by WayneBG » Thu Aug 03, 2017 7:11 pm

Trying the new version for a 3D project and notice the anaglyph preview isn't working correctly. It renders OK, but I need the preview to check masking and other edits.

My display adapter is: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti, driver version: 21.21.13.7633

This happens in RC1 and RC2.

Image

User avatar
ClaireM
Moderator
 
Posts: 479
Likes: 6 posts
Liked in: 36 posts
Joined: Fri Nov 14, 2014 9:17 am
Info

Re: Anaglyph bug

by ClaireM » Fri Aug 04, 2017 9:30 am

Hi,

I tried and I could reproduce the bug regarding the anaglyph.
I filled a bug : ALPS-1680
Stay tuned for its resolution in coming releases.

Thanks for you feedback,

Best,

Claire

WayneBG likes this post.

no avatar
WayneBG
Member
 
Topic author
Posts: 38
Likes: 8 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Thu Apr 20, 2017 11:17 pm
Info

Re: Anaglyph bug

by WayneBG » Wed Aug 23, 2017 7:45 am

Any update on this? I can't really use version 3 'til this is resolved.

no avatar
WayneBG
Member
 
Topic author
Posts: 38
Likes: 8 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Thu Apr 20, 2017 11:17 pm
Info

Re: Anaglyph bug

by WayneBG » Mon Sep 04, 2017 4:21 am

Any update? Can't use it 'til this is fixed.

no avatar
WayneBG
Member
 
Topic author
Posts: 38
Likes: 8 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Thu Apr 20, 2017 11:17 pm
Info

Re: Anaglyph bug

by WayneBG » Wed Sep 27, 2017 2:37 am

Bump...still waiting....I have no use for the program 'til this is fixed...

no avatar
WayneBG
Member
 
Topic author
Posts: 38
Likes: 8 posts
Liked in: 3 posts
Joined: Thu Apr 20, 2017 11:17 pm
Info

Re: Anaglyph bug

by WayneBG » Mon Nov 06, 2017 7:40 am

Any update on this? My copy is still sitting unused...


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron