AVP 3.0 Output video is scrambled on all but h264 - Cuda  

no avatar
Filmman3000
New member
 
Topic author
Posts: 1
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Aug 15, 2017 7:44 pm
Info

AVP 3.0 Output video is scrambled on all but h264 - Cuda

by Filmman3000 » Tue Aug 15, 2017 8:10 pm

AVP 3.0

I am trying to output a stitched video as a master in either Pro Res or Cineform

When I export the video the output is scrambled in either of these codecs. I have tried multiple resolutions and both codecs. DWarp has been used. Color harmonization was used. Camera was GoPro Omni at full resolution. H264 exported without issue at 4096x2048
Export is 6000x3000

This is with the GPU encoding enabled with Cuda.
When GPU is OpenGL there is no issue and rendering is faster with more GPU usage.

Just thought I would let you know about this issue.
Also render log is always blank

GTX 1080ti
Driver 384.94
NYC Center prores.00_00_00_00.Still001.jpg

DJW likes this post.

User avatar
DJW
Member
 
Posts: 29
Likes: 1 post
Liked in: 3 posts
Joined: Fri Mar 11, 2011 5:24 pm
Location: London - UK
Info

Re: AVP 3.0 Output video is scrambled on all but h264 - Cuda

by DJW » Thu Aug 17, 2017 10:16 am

Hi Filmman

I've had similar issues with CUDA on a GTX980ti, same driver, more details on this thread:

viewtopic.php?f=124&t=36545

I don't get any output at all, just black frames. On my laptop (using same driver and 980M) same project is fine...

Can I ask whether you 'see' the preview in the APV screen when rendering is set to (GPGPU) CUDA..?

Like you, OpenGL is fine.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron