No links between images  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Emario
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 11, 2015 3:06 pm
Info

No links between images

by Emario » Wed Mar 11, 2015 3:20 pm

"0 Links between images, 0 control points, No link at all!"

Having this issue when stitching with Giga, not sure why. See image attached.

also I am testing using the free version of Giga , when i bring my exported footage into kolor eyes for the DK2
the frame rate is very very low , any ideas why ?
Attachments
Autopano Giga issue.jpg

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: No links between images

by mediavets » Wed Mar 11, 2015 6:16 pm

What camera and lens are you using?

no avatar
Emario
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 11, 2015 3:06 pm
Info

Re: No links between images

by Emario » Wed Mar 11, 2015 7:02 pm

all go pros

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: No links between images

by mediavets » Wed Mar 11, 2015 8:52 pm

Emario wrote:all go pros


Check image properties to make sure lens type is set to fisheye.
Attachments
1-apg4b5-imageprops-fisheye.jpg

User avatar
ThomasV
Kolor Team
 
Posts: 300
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Info

Re: No links between images

by ThomasV » Thu Mar 12, 2015 3:05 pm

Hello Emario,

As stated on the download page(http://www.kolor.com/download) , one of the demo limitations is:
Saving the project (as a .pano): Control points and Masking points are not saved, only the placement of the images is retained.


Regards,
Thomas

no avatar
Emario
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Mar 11, 2015 3:06 pm
Info

Re: No links between images

by Emario » Thu Mar 12, 2015 5:25 pm

Yea its not about saving its about actually having masking points, where is the image properties window ?

I found a similar setting that didn't make a difference but it wasn't what you have screencaptured.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: No links between images

by mediavets » Thu Mar 12, 2015 6:15 pm

Emario wrote:where is the image properties window ?


Here:
Attachments
1-apg4x-imageproperties.jpg


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests