Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Oct 25, 2014 12:11 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 08, 2014 6:48 pm 
Offline
New member

Joined: Fri Aug 08, 2014 6:35 pm
Posts: 3
Hi There
I am testing the Panotour Pro 2.0 which my friend has just bought from you. I need to get three licenses thats why i wanted to be sure before i moved from PTP 1.8.
The first problem that i see is that the web map just refuses to open. We have tried to open it from the main workspace by clicking the globe which appears on the left bottom screen, but it just brings up a white blank screen. Only once it had brought the map after trying may be a hundred times. Also putting the LAT/LONG in the Geolocalisation area and clicking the globe beside it also does nothing but again bring up a blank screen.
I tried checking your tutorial videos but there its taken for granted that the map is opening. Is there a specific way of opening the map like doing some settings before clicking the globe on the work space.
Can you please solve this problem please.
Thanks and best regards
Susmit Dey
Dubai, UAE


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 08, 2014 7:50 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 14045
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Susmit wrote:
Hi There
I am testing the Panotour Pro 2.0 which my friend has just bought from you. I need to get three licenses thats why i wanted to be sure before i moved from PTP 1.8.
The first problem that i see is that the web map just refuses to open. We have tried to open it from the main workspace by clicking the globe which appears on the left bottom screen, but it just brings up a white blank screen. Only once it had brought the map after trying may be a hundred times. Also putting the LAT/LONG in the Geolocalisation area and clicking the globe beside it also does nothing but again bring up a blank screen.
I tried checking your tutorial videos but there its taken for granted that the map is opening. Is there a specific way of opening the map like doing some settings before clicking the globe on the work space.
Can you please solve this problem please.
Thanks and best regards
Susmit Dey
Dubai, UAE


Which version of PTP 2.x are you using and on which operating system?

Have you added the Panotour maps plugin to your Workspace?


Attachments:
1-ptp22-panotourmaps-plugin.jpg
1-ptp22-panotourmaps-plugin.jpg [ 215.33 KiB | Viewed 136 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 9:55 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Posts: 2559
Location: France
Map icon on the Tour workspace call tiles from the web from Google, Bing or openStreetmap. If you have a poor connection it can display a blank space.
Do you have the problem at this time ?

_________________
Benjamin
http://www.kolor.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group