update to krpano 1.17 possible?   [SOLVED] - View the solution

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
kosmomedia2004
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Sep 04, 2012 8:40 am
Info

update to krpano 1.17 possible?

by kosmomedia2004 » Wed May 21, 2014 8:02 am

I have Panotour Pro 1.8 and I want to use New: krpano 1.17. What do I have to do? Is it possible? Because I know that in the past it was possible to update the created Panotour Pro file...

Thanks for your help!

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3450
Likes: 0 post
Liked in: 3 posts
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg
Info

Re: update to krpano 1.17 possible?

by gkaefer » Wed May 21, 2014 5:49 pm

kosmomedia2004 wrote:I have Panotour Pro 1.8 and I want to use New: krpano 1.17. What do I have to do? Is it possible? Because I know that in the past it was possible to update the created Panotour Pro file...

Thanks for your help!


you have to upgrade to panotour pro 2.x license. You can do it from Insider your useracount here (link right):
http://www.kolor.com/updates.html#panotour-pro

panotour 1.8 cant handle Features from krpan 1.17
ptp 2.x Comes with krpano 1.17 license embedded. you can use krpano 1.17 Features via ptp 2.x gui and exported XML files can be enhanced with krpano 1.17 Features manually too....

Georg

PS detailed differenced betwen both krpano Version: http://krpano.com/forum/wbb/index.php?p ... #post52867

no avatar
kosmomedia2004
Member
 
Topic author
Posts: 12
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Sep 04, 2012 8:40 am
Info

Re: update to krpano 1.17 possible?

by kosmomedia2004 » Wed May 21, 2014 8:16 pm

At the moment I don´t want to update, it´s too expensive for me. In the krpanotools there is an update tool...what is this for?

Thanks!

no avatar
mediavets
Member
 
Posts: 15768
Likes: 1 post
Liked in: 75 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

Re: update to krpano 1.17 possible?  [SOLVED]

by mediavets » Wed May 21, 2014 8:52 pm

kosmomedia2004 wrote:At the moment I don´t want to update, it´s too expensive for me. In the krpanotools there is an update tool...what is this for?

Thanks!


See this thread:

viewtopic.php?f=33&t=22051&hilit=krpano+update+tool


Return to Using Panotour / Panotour Pro 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests