Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 24, 2014 8:12 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 12, 2014 10:22 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jul 05, 2011 2:10 am
Posts: 43
hi

i have some issue when i processed my video in AVP.
here is the video... http://goo.gl/jCGfNP

if you watch the video above, you will notice one of the frame was blur and jumpy. it looked like the image blur already happened after i finished the sync and stitch in AVP. i tried to examine whether it was problem from the source video but it looked fine and was clear. anyone has any idea why?

regarding the jumpy frame, anyone know how to solve it as well.

any suggestion is appreciated.
:cool:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2014 3:27 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
It seems that this video as pointing to the sky is not behaving in exposure measurement the same as the others. Like if there was a filter or not. This seems hardware related.
Did you have a look at the latest gopro app options ? exposure lock for example ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2014 5:02 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jul 05, 2011 2:10 am
Posts: 43
hi

thanks for your reply... it seems like my 3+ silver don't have any option to change the exposure.

is it possible to improve it over the avp or giga?

=(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 14, 2014 3:23 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jul 05, 2011 2:10 am
Posts: 43
autovideo 1.1 seen better in term of stitching the video.

i didn't get any jumpy frame when i rendered my video from 1.1 version.

however, i m not sure how can i import the amended pano from Giga back to autovideo 1.1? there was nothing happened in autovideo 1.1 after i adjusted the image?
it wouldn't auto update in autovideo like version 1.5 did. any idea?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 15, 2014 1:59 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
hum. Your case needs a deeper analysis.
Could you compare the synchronization values given by version 1.1 and version 1.5 ?
This could explain the differences


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 21, 2014 5:37 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jul 05, 2011 2:10 am
Posts: 43
may i ask where can i find the sync value ? through the *.pano file?

so if the values are diff after comparison, what does it imply?

if v1.1 gave me good stitching results, can i use these settings when i use v1.5?

thank you


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 21, 2014 7:16 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
The sync value are displayed in the synchronization dialog box. Just open it, hit sync and see screencopy both results.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group