[SOLVED] Render Output Location - Not Working For Frames  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
User avatar
jasonfletcher
Member
 
Posts: 53
Joined: Mon Jan 27, 2014 5:48 am
Location: Boston, MA

[SOLVED] Render Output Location - Not Working For Frames

by jasonfletcher » Sat Feb 01, 2014 6:23 pm

When rendering out frames the custom file location is ignored. It only places mp4's to that selected location.

Instead it writes the frames into a new folder in the same directory as the parent .pano file. It would be really helpful to be able to customize the output location for frames.
Last edited by jasonfletcher on Thu Mar 27, 2014 6:34 pm, edited 1 time in total.
Jason Fletcher
Science Visualizer
Charles Hayden Planetarium
http://www.thefulldomeblog.com

User avatar
jasonfletcher
Member
 
Posts: 53
Joined: Mon Jan 27, 2014 5:48 am
Location: Boston, MA

Re: Render Output Location - Not Working For Frames

by jasonfletcher » Wed Mar 26, 2014 11:37 pm

This has been fixed in Autopano Video Pro 1.5 RC1.
Jason Fletcher
Science Visualizer
Charles Hayden Planetarium
http://www.thefulldomeblog.com


Return to Autopano Video Bug and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests