Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Aug 01, 2014 2:47 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: panoshoot not working
PostPosted: Fri Nov 15, 2013 6:10 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Nov 11, 2013 3:31 pm
Posts: 6
hello...

maybe i´m to stupid for this device...plz help
i read a bit in the forum but can´t find a solution...in may they announced a firmware #100...but its not on the website? my panoshoot is
sw build 98
web site 1.98
API ver 1.2
API comp. 1.2
MC ver 2.6.129

ok...
1. macbook pro -late 2010 with 10.9
-with firefox i can connect to the webinterface but can´t change anything
-with safari i can't connect...

2. ipad 2 - can´t connect - new iOS?
3. ipad 1 old iOS i can connect and change something sometimes but even if i change advanced view the mosaic is locked...

maybe the device is broken? this can´t be normal...

plz help

stephan


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 18, 2013 7:06 am 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 04, 2012 7:01 am
Posts: 32
Location: Columbia, MO
Stephen,

There is a more current update than Build #98. Connect your Panoshoot module to your router so it has internet access and then go to the settings and check for update. It should find the latest update and install it automatically.

If you need more detailed instructions let me know and I will provide them.

Also if you continue to have trouble contact me via email: adam@panoshoot.com or skype: adamsheha2
Adam


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 18, 2013 3:41 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Nov 11, 2013 3:31 pm
Posts: 6
plz help

i get crazy with this module...hours of malefunktion...

you wrote 3 days ago - just skype...i´m waiting online but never i saw you online?...

so i stock with firmwareupdate... i can´t connect...the head is now reachable - osx 10.9 with chrome...firefox and safari are not working and both are in factory settings????

i get the ip from the head and fritzbox says its connected at channel 3 but no update possible????plz help and tell me when you are online at skype??? i´m in germany


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 11:40 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 25, 2007 11:12 pm
Posts: 1338
Location: Mont-Saint-André (Belgium)
I have send a message for asking help to the supplier/conceptor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 10:10 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 04, 2012 7:01 am
Posts: 32
Location: Columbia, MO
Stephan,

I have sent you a skype contact request about a week ago and just resent it again today. Please accept the request and I will give you live support over skype so we can get your troubles resolved.

Adam


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group