overlay problem / bad quality  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
alessandrojames
Member
 
Topic author
Posts: 13
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon May 20, 2013 12:31 am
Location: Austria
Info

overlay problem / bad quality

by alessandrojames » Thu Oct 03, 2013 7:50 pm

Hello,

since the last two beta versions, i have a overlay problem, bad quality (not sharp) on the 360 video.
I have updated gain the gopro; change gopro and also made video alone, its just after stitching with apv.

Any idea?

Image

regards AJ

no avatar
alessandrojames
Member
 
Topic author
Posts: 13
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon May 20, 2013 12:31 am
Location: Austria
Info

Re: overlay problem / bad quality

by alessandrojames » Thu Oct 03, 2013 7:56 pm

PS: yes the lens are clean ^^

no avatar
alessandrojames
Member
 
Topic author
Posts: 13
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon May 20, 2013 12:31 am
Location: Austria
Info

Re: overlay problem / bad quality

by alessandrojames » Fri Oct 04, 2013 8:34 pm

here i export the video not with default sending, i change something...
you see here the image, don't know why this position is so dark, always - also with other cams.
But it's sharp - i think there is a problem...

other hve not with beta2/3?

Image


Return to Autopano Video - Bug & Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests