Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Wed Oct 22, 2014 7:25 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Sep 13, 2013 1:35 pm 
Offline
New member

Joined: Fri Sep 13, 2013 12:53 pm
Posts: 1
Hi,

I'm currently reviewing Autopano Video Pro for use with a custom rig (44 cameras).

As you can see on the screenshot below, the reference panorama is correct, but both the realtime preview and the final video rendering show some weird deformations.
Any idea what might cause that ?

The videos are custom made from still images using FFmpeg and libx264 codec.

Any help would be greatly appreciated, since I can't order a license as long as I can't produce a viable result.

Thank you in advance.




Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 16, 2013 12:20 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
Hi, 44 cameras, waouh!

It is just a stitching issue. As you have a custom rig, you should use the 'stitch as' button with telling the software what focal length and lens type you are using.
It seems for me rectilinear and something around 24mm. Then everything else should work far better.
If you have any trouble, just contact me directly and I'll help you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group