IE10 - not supported  

This forum is dedicated to Autopano Video bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3382
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

IE10 - not supported

by gkaefer » Sat May 18, 2013 9:13 am

if I view the video samples of this pages:
http://www.kolor.com/360-video/360-video-gallery.html
http://www.kolor.com/kolor-eyes-html5-360-video-player-1.1/

with an IE10 final on Windows 8 64bit than I get Sound but no Videos (360videos link) I only see the 360 logo.
I have no Sound and no video and no preivew at all for the kolor-eyes examples.

Is there a chance to get this solved before final release?

Georg
Last edited by gkaefer on Sat May 18, 2013 9:18 am, edited 1 time in total.

User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 5090
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia

by Destiny » Sat May 18, 2013 10:21 am

Primary School Teacher - Hobby Virtual Tours and 3D/360 Object/Product Photographer - Our aim is to create a 3D/360 Virtual Tour Shop/Store with links to 3D/360 degree products. My gear, VR Drive II - D90 - Nikon 10.5 fisheye - Nikon D800 with Nikon-Nikkor 14-24 - NOVOFLEX Magic Balance - Acratech GP Ball-head - Nodal Ninja 4 + RD-16 Rotor - Manfrotto 190CXPRO4 Carbon Fiber Tripod :) :)

no avatar
leifs
Member
 
Posts: 612
Joined: Sun Sep 06, 2009 12:08 pm
Location: Ørsta Norway

by leifs » Sat May 18, 2013 8:23 pm

gkaefer wrote:if I view the video samples of this pages:
http://www.kolor.com/360-video/360-video-gallery.html
http://www.kolor.com/kolor-eyes-html5-360-video-player-1.1/

with an IE10 final on Windows 8 64bit than I get Sound but no Videos (360videos link) I only see the 360 logo.
I have no Sound and no video and no preivew at all for the kolor-eyes examples.

Is there a chance to get this solved before final release?

Georg

It's the same in Opera: sound but no videos
I hate applications that make html's that only shows up in a particular browser, be it IE10 Opera or Chrome.

leifs
Olympus OM-D E-M1, Panasonic 8mm f3.5 fisheye, Leica 25mm f1.4, Olympus 75mm f1.8, Canon 100-400mm f/4.5-5.6 L
Seitz VRdrive2
Intel i7 980X, 48GB RAM, Win7 64bit, SSD RAIDs

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5920
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Wed May 22, 2013 12:25 pm

IE10 : no webgl support => we didn't manage yet the fallback to be able to use flash when detecting IE10.
Opera : webgl disabled by default. Enable it in developer tools and it should work even if it will supercharge the OS because of WebGL usage.

no avatar
lumelix
Member
 
Posts: 528
Joined: Mon Oct 25, 2010 5:51 pm
Location: Switzerland

by lumelix » Mon Jul 08, 2013 7:43 am

Hi
Not works in IE10, Safari, Opera, all with standard settings and up to date ¦(
Only works in Firefox and Crome.
So 75% of all Internet-user can't see the videos !
Regards
Martin


Return to Autopano Video Bug and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest