right click  

no avatar
sikhoonak
Member
 
Posts: 27
Joined: Sat Jul 16, 2011 4:01 am

right click

by sikhoonak » Sat Jul 16, 2011 1:02 pm

disable right click and about kr pano menu
i have free license panoture pro
how can i do this?
it possible to show me by image?
thanx

no avatar
sikhoonak
Member
 
Posts: 27
Joined: Sat Jul 16, 2011 4:01 am

by sikhoonak » Sat Jul 16, 2011 1:41 pm

bal3ad@yahoo.com
nobody help me?
Last edited by sikhoonak on Sat Jul 16, 2011 1:41 pm, edited 1 time in total.

User avatar
DArt
Kolor Team
 
Posts: 243
Joined: Wed Oct 06, 2010 12:56 pm
Location: Francin

by DArt » Mon Jul 18, 2011 7:32 am

You can remove the krpano and Panotour entry on right click menu by using a branding free license that you can buy on our store.
However, you will have ever the flash entry menu (due to the plugin flash). As far I know, you cannot add an image as entry but you can add your own entries using PanotourPro (extra menu).

no avatar
sikhoonak
Member
 
Posts: 27
Joined: Sat Jul 16, 2011 4:01 am

by sikhoonak » Thu Oct 27, 2011 10:42 am

how to remove panotour branding after insert a license file?
its automaticly?

User avatar
UK Pano
Member
 
Posts: 372
Joined: Thu May 14, 2009 3:25 pm
Location: Sunny South East UK

by UK Pano » Thu Oct 27, 2011 2:08 pm

Are you referring to the general KRPANO license or the additional Branding Free license?
Canon 400D / Canon 24-105mm L / Sigma 8mm f3.5 FE / Sigma 10-20mm / Sigma 70-300mm / NN3 & R1 / PS CS2 / LR3 / Enfuse

no avatar
eness3d@gmail.com
New member
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 30, 2013 6:40 pm

by eness3d@gmail.com » Wed Jan 30, 2013 7:11 pm

Hello our company has just purchased Panotour Pro license but we would like to disable " panotour pro " and " about krpano " , i've tried to use the sub menu Extra -> Licence Branding Free, and load my .license file but it doesnt work.
If someone knows how to fix that it would be great

thank you

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3351
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Wed Jan 30, 2013 7:18 pm

eness3d@gmail.com wrote:Hello our company has just purchased Panotour Pro license but we would like to disable " panotour pro " and " about krpano " , i've tried to use the sub menu Extra -> Licence Branding Free, and load my .license file but it doesnt work.
If someone knows how to fix that it would be great

thank you

ask asked above(in post #5): which .license did you use?
this one: http://krpano.com/buy/brandingfree/ ?
Georg
Last edited by gkaefer on Wed Jan 30, 2013 7:19 pm, edited 1 time in total.

no avatar
klausesser
Member
 
Posts: 7858
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany

by klausesser » Wed Jan 30, 2013 9:14 pm

eness3d@gmail.com wrote:Hello our company has just purchased Panotour Pro license but we would like to disable " panotour pro " and " about krpano " , i've tried to use the sub menu Extra -> Licence Branding Free, and load my .license file but it doesnt work.
If someone knows how to fix that it would be great

thank you

Could you please be a bit more specific? From what you write i understand you mean the text which appeares on top of the window-frame of the panorama?
Where do you read "about kroano"?

Or do you mean your application runs in trial-mode and shows watermarks?

best, Klaus
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14159
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Wed Jan 30, 2013 11:43 pm

klausesser wrote:Could you please be a bit more specific? From what you write i understand you mean the text which appeares on top of the window-frame of the panorama?
Where do you read "about krpano"?

Or do you mean your application runs in trial-mode and shows watermarks?

best, Klaus

We are talking about the context menu that appears when you right-click ( or whatver is similar on a Mac).


Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
eness3d@gmail.com
New member
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 30, 2013 6:40 pm

by eness3d@gmail.com » Thu Jan 31, 2013 12:20 am

Hello ,
@Klause: sorry i wasnt clear enough, I was indeed refering to the context menu ( right click on the panorama )
@gkaefer: I m using PanoTour Pro 1.8 (registered) , but it seems that the pro version isnt enough to disable Context menu and it require another licence file that cost 299€.

Thank you for your help

no avatar
klausesser
Member
 
Posts: 7858
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany

by klausesser » Thu Jan 31, 2013 1:20 am

eness3d@gmail.com wrote:Hello ,
@Klause: sorry i wasnt clear enough, I was indeed refering to the context menu ( right click on the panorama )

Ok - thank you! I thought you referred to the text above the pano or in the window-frame.

best, Klaus
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Return to Panotour Resources

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests