Web Content Spot with YouTube do not play on Chrome  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
turismosw
Member
 
Topic author
Posts: 39
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jul 05, 2010 9:15 am
Info

Web Content Spot with YouTube do not play on Chrome

by turismosw » Sun Aug 26, 2018 12:00 pm

Possibly due to the Autoplay Policy Changes of Google the WebContent Spot with YouTube video embedded does not autoplay on Chrome and, even more confusing, the click on the play button to start the video is not working properly, only the upper-left part of the WebContent Spot area is clickable but not the play button at the center of the WebContent Spot area.

You can see the issue in your demo page:
http://www.kolor.com/virtual-tours-file ... s=pano1384

Any suggestion to fix the issue of the clickable area to make the central play button clickable?

no avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: Web Content Spot with YouTube do not play on Chrome

by benji33 » Tue Aug 28, 2018 8:56 am

This issue is related to an issue between Chrome and the krpano player.
Chrome has changed it's implementation for iframe and the WebContent spots can be bugged with misalignement of the embeded data. Sorry about that.
Better is to use a Display Web Video action or a WebVideo viewer plugin in this case.
Benjamin


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron