Floorplan stuck on old image  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Strider
Member
 
Topic author
Posts: 22
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 05, 2018 6:21 am
Info

Floorplan stuck on old image

by Strider » Sat Jun 23, 2018 11:37 pm

I've spent hours trying to figure out why I cannot update the floorplan map with a revised image. When I specify a new floorplan image, the proper one shows up in the Hotspot Editor. However, when I compile the tour, the old one keeps showing up! Even if I delete the entire contents of the output folder, recompile, the SAME (old) floorplan image reappears.

So basically no matter what I change the floorplan to, it appears stuck on the old one.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Destiny » Sun Jun 24, 2018 1:54 am

Hi.. In your build, if you have a Cache Folder, delegate it..
Then rebuild the tour...

..

no avatar
Strider
Member
 
Topic author
Posts: 22
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 05, 2018 6:21 am
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Strider » Sun Jun 24, 2018 2:21 am

Update. When I add new hotspots on the map, they do not show up no matter how I compile the tour (full thing vs. differences only). It's as if changes related to the floorplan are ignored.
Attachments
2018-06-23 20_16_54-.png
2018-06-23 20_09_43-Panotour Pro V2.5.12 64bits - Hammond Castle_.png

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Destiny » Sun Jun 24, 2018 3:20 am

How are you viewing your tour after build..

..

no avatar
Strider
Member
 
Topic author
Posts: 22
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 05, 2018 6:21 am
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Strider » Sun Jun 24, 2018 3:27 am

Destiny wrote:How are you viewing your tour after build..

..


I am double clicking on the link and it opens in the web browser locally. The files are on my NAS volume so I'm accessing and outputting everything by network names (e.g. \\myserver\docs\panos\). The hotspots properly display in the PanoTour GUI during design but they do not appear after compiling.

Also, I tried deleting the contents of the output directory and the temp directory but the floorplan's objects (e.g. the hotspots) are not updating. I only recently got the floorplan image to change by editing the KPT file with a text editor (which I should never have to do).

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Destiny » Sun Jun 24, 2018 3:35 am

A PTP build requires a Web Server to preview... You need to either use the Green Play Last Tour or use the KRPANO Testing sever. To view locally via the html file, will not work.. Most features will be unavailable..

..

no avatar
Strider
Member
 
Topic author
Posts: 22
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 05, 2018 6:21 am
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Strider » Sun Jun 24, 2018 3:59 am

Destiny wrote:A PTP build requires a Web Server to preview... You need to either use the Green Play Last Tour or use the KRPANO Testing sever. To view locally via the html file, will not work.. Most features will be unavailable..

..


I don't doubt that's true but I think my case is a little different.

I just uploaded it to my webserver and the result is the same :-( It doesn't show the new hotspots I added. It works exactly the same as running it locally.

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Destiny » Sun Jun 24, 2018 4:21 am

Can you do a screen shot of the uploaded files...

Are you able to share the link.. You can send me a PM..
..

no avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 7883
Likes: 6 posts
Liked in: 228 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Destiny » Mon Jun 25, 2018 10:21 am

NEEDS ATTENTION BY KOLOR TECH PLEASE..

..

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 2802
Likes: 14 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by bdd » Mon Jun 25, 2018 2:06 pm

You said you edited the kpt file to make your change work.
Which part of this file did you change ?

Is it the plan for a group or for the project you want to change ?
Are the names of the old file and the new file the same (with a different path) ?

Gérald

no avatar
Strider
Member
 
Topic author
Posts: 22
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jun 05, 2018 6:21 am
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by Strider » Wed Jun 27, 2018 2:39 am

bdd wrote:You said you edited the kpt file to make your change work.
Which part of this file did you change ?

Is it the plan for a group or for the project you want to change ?
Are the names of the old file and the new file the same (with a different path) ?

Gérald


I only changed the filename reference to the JPG file that is the floorplan.

The plan is for the project.

The filenames are different but the path is the same.

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 2802
Likes: 14 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Info

Re: Floorplan stuck on old image

by bdd » Wed Jun 27, 2018 9:28 am

Can you send us the kpt file of your project, in which the spots are placed, and the xxx_skin.xml file generated with this kpt file ?

Gérald


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest