h.265 codec support  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
rvoets
New member
 
Topic author
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Jan 04, 2018 8:50 am
Info

h.265 codec support

by rvoets » Wed Feb 14, 2018 3:37 pm

Does Panotour Pro 2.5 support videos with the h.265 codec?

I just added a h.265 video to a new project and tried to view it in my browser but instead of playing the video it shows a low quality image.

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 2802
Likes: 14 posts
Liked in: 129 posts
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Info

Re: h.265 codec support

by bdd » Wed Feb 14, 2018 5:31 pm

The krpano player used by the tours generated by Panotour does not support h.265 codec yet :
https://krpano.com/plugins/videoplayer/#attributes

no avatar
rvoets
New member
 
Topic author
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Jan 04, 2018 8:50 am
Info

Re: h.265 codec support

by rvoets » Wed Feb 14, 2018 6:56 pm

bdd wrote:The krpano player used by the tours generated by Panotour does not support h.265 codec yet :
https://krpano.com/plugins/videoplayer/#attributes


Thanks for the quick reply. The strange thing is, the h.265 video does play when I use the krpano player on my localhost. Although it doesn't work when using any browser (Chrome/FireFox etc).

Any idea if/when h.265 support will be available in Panotour Pro?

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 5848
Likes: 92 posts
Liked in: 199 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France
Info

Re: h.265 codec support

by benji33 » Tue Feb 27, 2018 2:51 pm

When you said : "The strange thing is, the h.265 video does play when I use the krpano player on my localhost." It's not into a web browser as Chrome ?

no avatar
rvoets
New member
 
Topic author
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Jan 04, 2018 8:50 am
Info

Re: h.265 codec support

by rvoets » Wed Feb 28, 2018 3:16 am

I mean when I play the project from within Panotour Pro (using the play button) then the video does play (chrome only).

After I deployed it on a server it doesn't work in any browser.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest