not visible thumbnails in main window   [SOLVED] - View the solution

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
jozef55
New member
 
Topic author
Posts: 3
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Feb 21, 2014 5:39 am
Info

not visible thumbnails in main window

by jozef55 » Sun Apr 17, 2016 6:07 am

Hi,
my PC; Lenovo-X201,8GB RAM,integrated VGA,W7-pro-64bit, SSD

I just install PanotourPro V2.5.2 (couple times, with restart of PC ) , and when I start a new project and I move new panorama in main window, the thumbnail of panorama is not visible. But it is there, if I click on certain place I can see it in Hotspot Editor. In main window I see only two horizontal stripes. Zoom IN and OUT icons are also missing. Same if i load old finished project made with old versions of PanotourPro. Also preview window is not working - only stripes. Panorama is only 8MB- and I tried different panoramas. Same problem with Version V2.5.0.

I still have installed V2.1.0 64bits and V2.0.0 64bits (same PC) , and both versions are OK, thumbnails are there.

Thanks =|
Attachments
panotour_pro_V252_missing_thumbnails.jpg

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Annis » Wed Apr 20, 2016 10:15 am

Could you check and update your graphics drivers from the manufacturers website?

no avatar
Eddie
Member
 
Posts: 175
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Dec 17, 2013 2:28 am
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Eddie » Sat Apr 30, 2016 7:33 am

I have the same problem! What is happening? Graphics card, Intel GMA HD updated!

Eddie

no avatar
Eddie
Member
 
Posts: 175
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Dec 17, 2013 2:28 am
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Eddie » Wed May 04, 2016 3:31 am

I appreciate any answer!

Eddie

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Annis » Wed May 04, 2016 8:32 am

Eddie, what is your full computer configuration please?
Did you download the drivers from the manufacturers website (and not Windows update which doesn't work for graphic drivers)? Could you try a full reinstall of the driver?

no avatar
Eddie
Member
 
Posts: 175
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Dec 17, 2013 2:28 am
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Eddie » Thu May 05, 2016 4:34 am

Hello Annis! Windows 7 - 64 bit - 4GB RAM - Intel Core I3- Graphics Card: Intel (R) HD Graphics.. I wanted to download it from the Intel (downloadcenter.intel.com/) page and can not install it .. But downloaded from another site and could update it!

Eddie

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Annis » Mon May 09, 2016 9:39 am

Did it work?

What's the version of the driver? The release date?
Do you have the page you downloaded it from?

no avatar
Eddie
Member
 
Posts: 175
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Dec 17, 2013 2:28 am
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Eddie » Tue May 10, 2016 7:07 am

Hello! I have version 2.3.2 installed too .. Could that be the problem? I do not want to uninstall it by all the problems of the version 2.5 .. I'm working with 2.3 and all is well!

Eddie

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Annis » Tue May 10, 2016 8:21 am

Could you please answer my previous questions:

- What's the version of the driver? The release date?
- Do you have the page you downloaded it from?

no avatar
Eddie
Member
 
Posts: 175
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Dec 17, 2013 2:28 am
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Eddie » Wed May 11, 2016 6:01 am

Hello Annis! I installed some new drivers, updated in 2013 .. http://www.dell.com/support/home/us/en/ ... erId=N0F2P
The thumbnail now look like this.. The preview looks good ..
Now, PTP constantly closed and when I open asking me the registration code number..
Attachments
drivers.jpg
thumbs.jpg
imagen_total.jpg

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: not visible thumbnails in main window  [SOLVED]

by Annis » Wed May 11, 2016 8:10 am

2013 is very old, that driver doesn't make use of any of the latest graphical improvements or advances that PTP requires, and so the driver will not be compatible with the latest version of PTP.

no avatar
Eddie
Member
 
Posts: 175
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Dec 17, 2013 2:28 am
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Eddie » Wed May 11, 2016 7:21 pm

But PTP 2.3.2 goes well! How much difference in the graphics are there?

Eddie

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: not visible thumbnails in main window

by Annis » Thu May 12, 2016 9:22 am

Quite a few differences; in only a few months, new operating systems or updates are released, new drivers are released to take into account these systems, new or updated frameworks to make them compatible which require the latest drivers' capabilities to work, so outdated systems or drivers are no longer compatible.

So evidently, the latest version that your driver is compatible with is PTP 2.3.2 but beyond that it is just too outdated for the previews to work, and who knows what else.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests