Web content hotspot not working  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Web content hotspot not working

by zil-imu » Wed Apr 06, 2016 8:15 am

Hi,

I'm trying to embed a youtube video using web content hotspot. The problem is, once I build my panorama and test, the video is not showing. I've tried adding normal website URL as well but still it is not showing. Am I missing anything? Please help

no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Re: Web content hotspot not working

by zil-imu » Wed Apr 06, 2016 8:34 am

I just realise that the web content hotspot doesn't work on planar projection view. Please fix this

no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Re: Web content hotspot not working

by zil-imu » Fri Jun 10, 2016 7:24 am

Still not fixed in latest updates.

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Web content hotspot not working

by Annis » Fri Jun 10, 2016 11:15 am

Can you share a tour with this issue, I've had no problem adding a youtube video or website in a webcontent spot in a planar panorama:
webcontentspot planar 002.jpg

webcontentspot planar 001.jpg


What were the links you used?

no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Re: Web content hotspot not working

by zil-imu » Thu Jun 30, 2016 7:03 am

Thank you for you reply but it still doesn't work the way it should. The content doesn't follow the hotspot size that I have added and the video is flickering on auto rotation. Please help.
Attachments
2.jpg
1.jpg

User avatar
Annis
Kolor Team
 
Posts: 6062
Likes: 801 posts
Liked in: 444 posts
Joined: Mon Aug 12, 2013 12:47 pm
Location: France
Info

Re: Web content hotspot not working

by Annis » Thu Jun 30, 2016 1:45 pm

Can you share a link to a tour containing a planar panorama where your web content spot doesn't display correctly like that?

no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Re: Web content hotspot not working

by zil-imu » Mon Jul 04, 2016 2:17 am

Ok Annis, I have PM you the link. Please check your inbox

no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Re: Web content hotspot not working

by zil-imu » Fri Aug 26, 2016 10:49 am

Hi, I've already shared you the link but you haven't reply. Is there any solution to this problem?

no avatar
zil-imu
Member
 
Topic author
Posts: 27
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Tue Jan 26, 2016 5:25 am
Info

Re: Web content hotspot not working

by zil-imu » Wed Oct 12, 2016 10:04 am

Still no fix for this??


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests