Hotspot size according to zoom level in planar panoramas  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
User avatar
Virtuel Rundtur
Member
 
Topic author
Posts: 88
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Fri Jul 08, 2011 11:47 am
Location: Denmark
Info

Hotspot size according to zoom level in planar panoramas

by Virtuel Rundtur » Fri Dec 04, 2015 1:02 pm

Hi Kolor

I can't make my hotspot change size according to zoom level in a planar panorama. Is there any solution underway for this?

Will it be fixed in the final version?

Best regards

Henrik

User avatar
signmaster
Member
 
Posts: 289
Likes: 52 posts
Liked in: 36 posts
Joined: Thu Aug 21, 2008 1:55 pm
Location: Swan Hill, Australia
Info

Re: Hotspot size according to zoom level in planar panoramas

by signmaster » Sun Jun 05, 2016 8:11 am

Hi Kolor
I have the same problem. When "Planar" output projection selected and "Change size according to zoom level" is selected the hotspots do not change size according to zoom level. Works OK when spherical projection selected. Is there a timeline for having this fixed as it is a feature that I really need for a project I am working on.
Steve

User avatar
signmaster
Member
 
Posts: 289
Likes: 52 posts
Liked in: 36 posts
Joined: Thu Aug 21, 2008 1:55 pm
Location: Swan Hill, Australia
Info

Re: Hotspot size according to zoom level in planar panoramas

by signmaster » Mon Jun 06, 2016 1:44 pm

Any feedback from Kolor as to when this might be fixed?

User avatar
signmaster
Member
 
Posts: 289
Likes: 52 posts
Liked in: 36 posts
Joined: Thu Aug 21, 2008 1:55 pm
Location: Swan Hill, Australia
Info

Re: Hotspot size according to zoom level in planar panoramas

by signmaster » Thu Jun 09, 2016 1:00 am

Any response from Kolor?


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests