How do I use the [Plugin] Description  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
User avatar
zebragruen
Member
 
Topic author
Posts: 98
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Feb 18, 2011 11:00 am
Location: Brandenburg
Info

How do I use the [Plugin] Description

by zebragruen » Mon Nov 10, 2014 12:51 pm

Question:

I want to show several different texts in one panorama.
I edit the text in description.

In the button-menue I activate the show information button. There it gives the info shown in the picture.
As I see in my template folder I do have the required " [Plugin] Description ".

How do I use it to link my information to the "show/hide information" ??

Thanks for help!
Alex
Attachments
descrpition.png

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 2802
Likes: 14 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Info

Re: How do I use the [Plugin] Description

by bdd » Mon Nov 10, 2014 2:33 pm

zebragruen wrote:Question:

I want to show several different texts in one panorama.
I edit the text in description.

In the button-menue I activate the show information button. There it gives the info shown in the picture.
As I see in my template folder I do have the required " [Plugin] Description ".

How do I use it to link my information to the "show/hide information" ??

Thanks for help!
Alex


If you got different texts in a single panorama, how do you want to display them ?
All at once with a single button ?
Or from different spots or button ?

Gérald

User avatar
zebragruen
Member
 
Topic author
Posts: 98
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Feb 18, 2011 11:00 am
Location: Brandenburg
Info

Re: How do I use the [Plugin] Description

by zebragruen » Mon Nov 10, 2014 2:36 pm

One by one. Triiggeres by different buttons.

But this one by the Info-Button in the (up/down/Info) buttons.

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 2802
Likes: 14 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Info

Re: How do I use the [Plugin] Description

by bdd » Mon Nov 10, 2014 2:52 pm

zebragruen wrote:One by one. Triiggeres by different buttons.

But this one by the Info-Button in the (up/down/Info) buttons.


You can't do it from different buttons directly from Panotour Pro interface.
You'll need some extra coding to do it.

You can do it from spots without any coding, by specifying a spot description and calling the action "display spot description" of the Description plugin.

Gérald

User avatar
zebragruen
Member
 
Topic author
Posts: 98
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Feb 18, 2011 11:00 am
Location: Brandenburg
Info

Re: How do I use the [Plugin] Description

by zebragruen » Mon Nov 10, 2014 3:24 pm

Thanks, Gérald,

then, what does the Info Button trigger?

User avatar
zebragruen
Member
 
Topic author
Posts: 98
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Feb 18, 2011 11:00 am
Location: Brandenburg
Info

Re: How do I use the [Plugin] Description

by zebragruen » Mon Nov 10, 2014 4:26 pm

OK got it.
But seriously: THIS is difficult.....

Thanks for all help!
Alex


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests