error pluging alansisko_clen....  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Rata
Member
 
Posts: 80
Joined: Thu May 22, 2014 3:59 pm

error pluging alansisko_clen....

by Rata » Wed Aug 06, 2014 1:27 am

Tried to open my project i where working on last night, but with the latest wersion, and are getting a worrysome error.

"pluging alansisko_clean does not exist"

Uh, yay? Lucky i sorta smelled something would be up and didnt uninstall the previous wersion yet.

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2781
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: error pluging alansisko_clen....

by benji33 » Tue Aug 12, 2014 9:52 am

Do you always have this issue ?

no avatar
Rata
Member
 
Posts: 80
Joined: Thu May 22, 2014 3:59 pm

Re: error pluging alansisko_clen....

by Rata » Wed Aug 13, 2014 12:37 pm

I dont know.
I am working on a big tour, and i would prefer not to do anything to make me have to re build the images for it.
So when i got hte error on the update, i just used the old version to finish it and ive not started a new one yet.

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2781
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: error pluging alansisko_clen....

by benji33 » Wed Aug 13, 2014 1:33 pm

If problem appears open this post again.

Do you have some custom plugins into your Panotour Pro user directories ? Edit > Open user directory

no avatar
Rata
Member
 
Posts: 80
Joined: Thu May 22, 2014 3:59 pm

Re: error pluging alansisko_clen....

by Rata » Fri Aug 15, 2014 1:57 am

No, i am prety much stock.
I just got worried when i got the error as i didnt want to start another rebuild. (had to change name of the tour and it resulted in a complete rebuild of all images...)
The tour is big with gigapixel pixtures so it takes ages.
http://rpasmedia.com/Panotours/Hemnes%2 ... irker.html
Still in construction but.

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2781
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: error pluging alansisko_clen....

by benji33 » Mon Aug 18, 2014 11:09 am

Just the change of the file name shouldn't result of the complete rebuild if you select yes once filename is changed.
Is it you case ?

no avatar
Rata
Member
 
Posts: 80
Joined: Thu May 22, 2014 3:59 pm

Re: error pluging alansisko_clen....

by Rata » Mon Aug 18, 2014 12:09 pm

It did. lol
I had to change a stupid typo in the tour early on, and suddenly it ended up with updating every single pano in the tour.
As the tour has 8 pictures that is 1+gigapixel panos and is still growing. A rebuild is a dreadfull thing that i prefer to do at night. :D
After that, i became wery carefull what i do so i dont trigger another rebuild.
This where before btw. not in the latest update. I have just not started using the update, just to make shure i dont fudd this up and get me another rebuild.

The alan sis error came when opening this project in the updated program.
When i got the error i returned to the old program to finish the tour.
(just to clarefy)

no avatar
Rata
Member
 
Posts: 80
Joined: Thu May 22, 2014 3:59 pm

Re: error pluging alansisko_clen....

by Rata » Thu Aug 21, 2014 8:06 pm

Sigh.
I opened my project in the new PTP and now the menu bar refuse to show up.
I looked in to the setup, and for some reason the menu had gone missing, so i add a menu again and rebuild, but nothing.
Full page build, all the boxes checked and the tour had/has a menu bar in the previous version.

If i just had to add a menu again it would have been ok, but now its completely missing and i cant seen to make it show.
Putting this away for tonight i think. :/

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2781
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: error pluging alansisko_clen....

by benji33 » Fri Aug 22, 2014 9:06 am

Please send me in private message (pm) the .kpt file of the project.

no avatar
Rata
Member
 
Posts: 80
Joined: Thu May 22, 2014 3:59 pm

Re: error pluging alansisko_clen....

by Rata » Fri Aug 22, 2014 10:22 am

Sent you the working file in the old ver, re saved in ver 2.2 (menu goes away) and sent that too.
Re tested it today and the working file in the old ver, looses its meny when i save it in ver 2.2
Tried with diferent menu bars and the same result.


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests