Hotspot Bug V2.1.1  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
suppenhuhn
New member
 
Posts: 6
Joined: Sun May 25, 2014 11:06 am

Hotspot Bug V2.1.1

by suppenhuhn » Mon May 26, 2014 7:17 pm

Hi!

Just installed the new 2.1.1 version - and every time i open a ( the same ) project:
  • the hotspot connections to the panoramas are lost
  • the point style of the hotspots is lost

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14164
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by mediavets » Mon May 26, 2014 8:23 pm

suppenhuhn wrote:Hi!

Just installed the new 2.1.1 version - and every time i open a ( the same ) project:
  • the hotspot connections to the panoramas are lost
  • the point style of the hotspots is lost


Did you create this project with 2.1.1?

Did you modify the Point style after using it with hotspots?

no avatar
suppenhuhn
New member
 
Posts: 6
Joined: Sun May 25, 2014 11:06 am

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by suppenhuhn » Mon May 26, 2014 8:53 pm

First i opened an project build with 2.1 - hotspots are changed to the disk arrow sequence ( 2 versions: left/right ). The hotspotlinks to the panos were broken and the spotstyle not assigned.
Build it again with 2.1.1 -> same settings, same problem.

Working on a HP EliteBook 8770w with 64bit WIN7

no avatar
bruno.traourouder
New member
 
Posts: 2
Joined: Thu May 08, 2014 11:22 pm

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by bruno.traourouder » Tue Jun 03, 2014 1:32 pm

Hello,
This is exactly the same case for me.
I'm working under 64 bits version of Panotour 2.1.1 / Linux version (Ubuntu 14.04).
I made no change on the hotspots style.
Yesterday, I had my tour with at least 30 hotspots linked.
Today, when reopening my project, hotspots are still visible, but are no more linked. The type of the hotspot is lost too when it's a dot spot (when polygon spots design is preserved).
Can you help if I send you my kpt file ? Redefining every hotspot will take hours and I have a deadline for my project...
Hoping to read you very soon,
Best regards.
Bruno

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 1745
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by bdd » Wed Jun 04, 2014 9:18 am

1 - Can you all tell us which operation you did just before saving the project ?

2 - Can you also send us your project files, the one saved when you got the links and the one saved just before they disappeared ?

Gérald

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 1745
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by bdd » Wed Jun 04, 2014 10:55 am

Can you please confirm that you saved your project when answering Yes to Panotour when you closed it ?

We have to confirm it, but it seems that the bug appears when closing and saving Panotour at same time.

So, until we find a fix for this issue, we recommend to save the project first. Wait for the end of the saving, and then close Panotour.

Gérald

no avatar
bruno.traourouder
New member
 
Posts: 2
Joined: Thu May 08, 2014 11:22 pm

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by bruno.traourouder » Sat Jun 07, 2014 3:24 pm

Hello,
Unfortunately, my .kpt file was overvritten after I have designed all my links again.
I didn't know there was potentially a bug when saving / closing the project at the same time. That would explain why the lost sometimes happens and sometimes not... Because I proceed like that most often.
If ever it happens again I'll send you my kpt file.
Hoping the bug will be soon fixed...
Best regards
Bruno

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14164
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Hotspot Bug V2.1.1

by mediavets » Sat Jun 07, 2014 4:47 pm

bruno.traourouder wrote:Hello,
Unfortunately, my .kpt file was overvritten after I have designed all my links again.
I didn't know there was potentially a bug when saving / closing the project at the same time. That would explain why the lost sometimes happens and sometimes not... Because I proceed like that most often.
If ever it happens again I'll send you my kpt file.
Hoping the bug will be soon fixed...
Best regards
Bruno

It was fixed in 2.1.2 released yesterday.


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests