Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Sep 19, 2014 10:50 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 05, 2014 10:35 am 
Offline
Member

Joined: Thu Feb 06, 2014 4:22 pm
Posts: 41
Hi everyone!

I created a splash screen (800x600) and then i choose overlay option...but not all pixel are covered, a line of 1-2 pixels on the upper side it's not covered.

You can see this in the attached

It is a bug?

Alex

P.S.

I use PTP 2.0


Attachments:
error splash.jpg
error splash.jpg [ 100.03 KiB | Viewed 87 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 05, 2014 11:06 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13964
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Alex_83 wrote:
Hi everyone!

I created a splash screen (800x600) and then i choose overlay option...but not all pixel are covered, a line of 1-2 pixels on the upper side it's not covered.

You can see this in the attached

It is a bug?

Alex

P.S.

I use PTP 2.0

PTP 2.1.1 64-bits on Windows 8.1 64-bits.

I see the issue with Chrome 35 and Firefox 29, but not with IE 11.


Attachments:
1-ptp211-splash-chrome35.jpg
1-ptp211-splash-chrome35.jpg [ 94.2 KiB | Viewed 78 times ]
2-ptp211-splash-firefox29.jpg
2-ptp211-splash-firefox29.jpg [ 111.17 KiB | Viewed 78 times ]
3-ptp211-splash-ie11.jpg
3-ptp211-splash-ie11.jpg [ 86.11 KiB | Viewed 78 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group