Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 31, 2014 1:58 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 12:58 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Oct 23, 2013 7:27 pm
Posts: 125
Added nadir which initially worked but on the subsequent builds it disappeared. Completed rest of tour, added new nadir resulting in all hotspots, images and links being removed. So have to start all over again! Prior to this as per numerous automatic notifications Panotour Pro 2.1.1 regularly crashing since downloaded when adding a hotspot, a pop up or even just trying to highlight a pano. Not good! Many hours for a very simple tour!

Operating Mac Mavericks.

Any feedback appreciated.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 6:36 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Oct 23, 2013 7:27 pm
Posts: 125
I'm having a nightmare with this version. Can please someone at Kolor get back to me.

Thanks
Maria


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 8:08 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Apr 30, 2014 10:08 am
Posts: 13
Même probleme, les liens entre les hotspots qui on disparus quand je réouvre le projet !
Il faut absolument que Kolor corrige ce probleme en urgence, ce sont des heures de travail qui disparaissent !


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 9:28 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Oct 01, 2013 12:54 am
Posts: 143
Same problem here...

Just started a project to work on... all hotspot links gone...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 8:00 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1697
1 - Can you all send us your project files ?

2 - Do you have a prior version of your project in which the spot links are still there ?

3 - Can you reproduce the removall of all spot links ? If yes, what is the process to reproduce this bug ?

Gérald

_________________
Your User Account, Kolor Documentation, Kolor Youtube Channel


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 8:21 am 
Offline
Member

Joined: Wed Apr 30, 2014 10:08 am
Posts: 13
I just send the .kpt files, I don't know if it's enough for you...
In the 62.4.1 most of links have disappeared, the 62.4.1.5 is correct.

I can not reproduce the bug, because when I close the project all links seems to be OK. But when I re-open it, they have gone.


Attachments:
Visite virtuelle Ensiacet.62.4.1.5.kpt [1.11 MiB]
Downloaded 9 times
Visite virtuelle Ensiacet.62.4.1.kpt [1.11 MiB]
Downloaded 9 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 9:14 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1697
Airimage wrote:
I just send the .kpt files, I don't know if it's enough for you...
In the 62.4.1 most of links have disappeared, the 62.4.1.5 is correct.

I can not reproduce the bug, because when I close the project all links seems to be OK. But when I re-open it, they have gone.


Not all the links are lost.
Some spots with the style "Spot pano aérien" are still linked.

Can you confirm that all the spots that lost their style did not have this one ?

Gérald

_________________
Your User Account, Kolor Documentation, Kolor Youtube Channel


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 9:38 am 
Offline
Member

Joined: Wed Apr 30, 2014 10:08 am
Posts: 13
Some spots with the style "Spot pano aérien" are still linked, but some spots with the style "Spot pano aérien" have lost their link. All the other spots have lost their link.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 10:55 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1697
Can you please confirm that you saved your project when answering Yes to Panotour when you closed it ?

We have to confirm it, but it seems that the bug appears when closing and saving Panotour at same time.

So, until we find a fix for this issue, we recommend to save the project first. Wait for the end of the saving, and then close Panotour.

Gérald

_________________
Your User Account, Kolor Documentation, Kolor Youtube Channel


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2014 12:13 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Apr 30, 2014 10:08 am
Posts: 13
Usually I save my project before closing. I close it by clicking on the disk Icon, not vith the menu. May be some times I forget to save before closing... It happens that the project closes alone because of an error too. One thing is strange to me: when I save it, sometimes It goes very very fast (the scrollbar at the bottom right doesn't appear) although my project is very big (almost 400 mo). Is that OK ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group