Some plugins etc not working.  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Supreme
New member
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 21, 2014 8:23 pm

Some plugins etc not working.

by Supreme » Mon Jun 02, 2014 9:35 am

Good day,

I have recently bought Panotour pro, and have not got a lot of experience with it.
So I am hoping the issues I am having can be put down to that.

Never the less here are the issues iv found my side so far:

- Flaw plan does not show up at all.
- Social Share does not show up either.
- information button does not display anything.
- Autorotation does not work on a spherical panorama when the previous panorama is a planar panorama
( This happens even if I uncheck the “Limit to image resolution” checkbox as stated on the website.


Using an i3 running Windows 7.
Panotour Pro 2.1.1.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14164
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Some plugins etc not working.

by mediavets » Mon Jun 02, 2014 9:45 am

Supreme wrote:Good day,

I have recently bought Panotour pro, and have not got a lot of experience with it.
So I am hoping the issues I am having can be put down to that.

Never the less here are the issues iv found my side so far:

[b]- Flaw plan does not show up at all.
- Social Share does not show up either.
- information button does not display anything.

Welcome to the forum ...

Do you have Floorplan, Social share and Description plugins in your Workspace in the Style section?

If so, then see: http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... ur_offline

no avatar
Supreme
New member
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 21, 2014 8:23 pm

Re: Some plugins etc not working.

by Supreme » Mon Jun 02, 2014 9:53 am

mediavets wrote:Welcome to the forum ...

Do you have Floorplan, Social share and Description plugins in your Workspace in the Style section?

If so, then see: http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... ur_offline


Hi mediavets,

Thank you for the fast response.
Yes indeed, I have them a selected in the 'Style section'.

I will try what is said in the link you provided and let you know if everything works.

no avatar
Supreme
New member
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 21, 2014 8:23 pm

Re: Some plugins etc not working.

by Supreme » Mon Jun 02, 2014 10:33 am

K so as mentioned in the link you posted.
I tested the tour using the 'view last built tour' button.

I am glad to say that solves all my issues :)
I will upload the tour onto my website this evening to make double sure that everything works.

Thanks for the help.

no avatar
esotericvision
Member
 
Posts: 42
Joined: Fri Nov 18, 2011 8:31 pm

Re: Some plugins etc not working.

by esotericvision » Mon Jun 02, 2014 4:25 pm

Hi,

Just for clarification, do I have to upload the .cache to the server now as well? I noticed that was new. Will the system work without it and does it optimize the performance in some way?

Best,

Ben


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests