Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Jul 31, 2014 6:29 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 9:35 am 
Offline
New member

Joined: Fri Feb 21, 2014 8:23 pm
Posts: 4
Good day,

I have recently bought Panotour pro, and have not got a lot of experience with it.
So I am hoping the issues I am having can be put down to that.

Never the less here are the issues iv found my side so far:

- Flaw plan does not show up at all.
- Social Share does not show up either.
- information button does not display anything.
- Autorotation does not work on a spherical panorama when the previous panorama is a planar panorama
( This happens even if I uncheck the “Limit to image resolution” checkbox as stated on the website.


Using an i3 running Windows 7.
Panotour Pro 2.1.1.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 9:45 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13618
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Supreme wrote:
Good day,

I have recently bought Panotour pro, and have not got a lot of experience with it.
So I am hoping the issues I am having can be put down to that.

Never the less here are the issues iv found my side so far:

[b]- Flaw plan does not show up at all.
- Social Share does not show up either.
- information button does not display anything.

Welcome to the forum ...

Do you have Floorplan, Social share and Description plugins in your Workspace in the Style section?

If so, then see: http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... ur_offline


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 9:53 am 
Offline
New member

Joined: Fri Feb 21, 2014 8:23 pm
Posts: 4
mediavets wrote:
Welcome to the forum ...

Do you have Floorplan, Social share and Description plugins in your Workspace in the Style section?

If so, then see: http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... ur_offline


Hi mediavets,

Thank you for the fast response.
Yes indeed, I have them a selected in the 'Style section'.

I will try what is said in the link you provided and let you know if everything works.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 10:33 am 
Offline
New member

Joined: Fri Feb 21, 2014 8:23 pm
Posts: 4
K so as mentioned in the link you posted.
I tested the tour using the 'view last built tour' button.

I am glad to say that solves all my issues :)
I will upload the tour onto my website this evening to make double sure that everything works.

Thanks for the help.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 4:25 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Nov 18, 2011 8:31 pm
Posts: 42
Hi,

Just for clarification, do I have to upload the .cache to the server now as well? I noticed that was new. Will the system work without it and does it optimize the performance in some way?

Best,

Ben


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group