Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Wed Sep 17, 2014 8:37 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 18, 2014 9:28 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Posts: 4754
Location: Australia
Hey..

I asked Andrew M to test on Windows, adding a Nadir using the option from the Tour Tab.. It seems to work on Windows but not using a Mac, Mavericks.. Using the Logo option to add a Nadir image from the Styles Tab works well..

Destiny...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 20, 2014 11:56 am 
Offline
New member

Joined: Tue May 20, 2014 11:51 am
Posts: 1
I had the exact same problem.

It only happened when I used the "import cube-box" options to load the panorama file. So my workflow was like this:

Load panorama file (1 image)> export cube-faces > [do something awesome with the cube-faces] > replace panorama file with modified cube-faces > export panorama file > replace panorama with last exported panorama file

And then you get to add the Nadir patch

BR


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 20, 2014 12:18 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Posts: 4754
Location: Australia
Well that's confirmed.. The Nadir now appears.. Well done.. ;)

It seem this bug is only when using cube faces which is what I mostly use...

So Andrew (mediavets), can you please test using cube faces on Windows...

Thank you

Destiny....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 20, 2014 12:21 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1643
Destiny wrote:
Hey..

I asked Andrew M to test on Windows, adding a Nadir using the option from the Tour Tab.. It seems to work on Windows but not using a Mac, Mavericks.. Using the Logo option to add a Nadir image from the Styles Tab works well..

Destiny...



OK, I reproduce the bug on Windows, with a panorama made with a cube faces import.
Andrew did not reproduce it because he may not import cube faces.

I open an issue about this bug : n°3527

Gérald

_________________
Your User Account, Kolor Documentation, Kolor Youtube Channel


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 20, 2014 12:40 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13959
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
bdd wrote:
.
Andrew did not reproduce it because he may not import cube faces.

I open an issue about this bug : n°3527

Gérald


Correct - I never import cube faces.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: fotorondleiding and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group