Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Aug 22, 2014 10:46 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 12:33 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Wed May 15, 2013 12:36 am
Posts: 15
Location: Portland, OR
Looks like the highest index for choosing open on specific image is 100, and not higher.

In this instance I have 140 Images, and need to open on #107.


Attachments:
Screen Shot 2014-04-14 at 4.28.27 PM.png
Screen Shot 2014-04-14 at 4.28.27 PM.png [ 16.04 KiB | Viewed 100 times ]

_________________
Josh Latham
Creative Director
www.pxlvue.com

OSX 10.9.2
KPT 2.0.1 64
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 1:20 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Posts: 4724
Location: Australia
Hi.. Are able to manually add your image number... if not, you might be able to edit it in the XML...

To be honest, this is a huge gallery.. and since there are no thumbs or quick nav yet, it might be a good idea to split the Galleries.. You can have as many Galleries as you like..

Destiny...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 8:16 am 
Online
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13780
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
pxlvue wrote:
Looks like the highest index for choosing open on specific image is 100, and not higher.

In this instance I have 140 Images, .

Wow - how long does it take to load before the first gallery image is displayed when the tour is online?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 9:22 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1607
pxlvue wrote:
Looks like the highest index for choosing open on specific image is 100, and not higher.

In this instance I have 140 Images, .


We opened an issue about this bug.
But by the way, you can fix it either in the generated code, by specifying the correct index directly in the action call.
Or by copying the gallery plugin, and change the maximum value of the action parameter in the plug_info.xml file.

mediavets wrote:
Wow - how long does it take to load before the first gallery image is displayed when the tour is online?


When you open the gallery only 3 images are loaded :
- the one you want to display
- the next image in the list
- the previous image in the list

So the time to display a gallery does not depend on the number of images in the gallery.

Gérald


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 12:38 pm 
Online
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13780
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
bdd wrote:
mediavets wrote:
Wow - how long does it take to load before the first gallery image is displayed when the tour is online?

When you open the gallery only 3 images are loaded :
- the one you want to display
- the next image in the list
- the previous image in the list

So the time to display a gallery does not depend on the number of images in the gallery.

Gérald

Has that always been the case or is that new to 2.1 RC1?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 12:43 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1607
mediavets wrote:
bdd wrote:
mediavets wrote:
Wow - how long does it take to load before the first gallery image is displayed when the tour is online?

When you open the gallery only 3 images are loaded :
- the one you want to display
- the next image in the list
- the previous image in the list

So the time to display a gallery does not depend on the number of images in the gallery.

Gérald

Has that always been the case or is that new to 2.1 RC1?


It is not new to 2.1 RC1.
It is the case since a 2.0 beta version, I do not remember which one.

Gérald


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 4:51 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Wed May 15, 2013 12:36 am
Posts: 15
Location: Portland, OR
bdd wrote:
pxlvue wrote:
Looks like the highest index for choosing open on specific image is 100, and not higher.

In this instance I have 140 Images, .


We opened an issue about this bug.
But by the way, you can fix it either in the generated code, by specifying the correct index directly in the action call.
Or by copying the gallery plugin, and change the maximum value of the action parameter in the plug_info.xml file.

Gérald


Thanks so much Gérald. Very helpful, I'll update it in the code.

_________________
Josh Latham
Creative Director
www.pxlvue.com

OSX 10.9.2
KPT 2.0.1 64


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group