WEBSITE BOX PLUGIN not found  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
User avatar
Rogerio Queiroz Maia
New member
 
Topic author
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Oct 27, 2013 1:15 pm
Info

WEBSITE BOX PLUGIN not found

by Rogerio Queiroz Maia » Sat Apr 12, 2014 1:10 am

I saw a tutorial that the website box plugin is available in Panotour Pro 2 but I can not see it in the list of action.
Can someone help me? I'm a begginer.


Thanks

User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 5447
Likes: 0 post
Liked in: 5 posts
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia
Info

Re: WEBSITE BOX PLUGIN not found

by Destiny » Sat Apr 12, 2014 4:35 am

Hi... You will find it here... Under Styles tab...

You will need to add a hotspot or a button to open it.. You link your Website Box to one of these.. You place your url on the hotspot or button after you add the action...

Destiny...
Attachments
websiteBox.jpg


Return to Panotour - Bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron