more than 20 buttons.  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
aircamera
Member
 
Posts: 94
Joined: Sat Jul 21, 2012 1:00 pm

more than 20 buttons.

by aircamera » Sun Mar 30, 2014 11:58 am

Hi !
I'm working on a tour that has more than 20 buttons in "Style" tab.
When PTP2 creates the tour, buttons >20 are not visible. In "360_skin.xml", all these buttons are named "button" instead of "button20" ; "button21"...
I tried to change names myself, but I can't make them appear.
What shall I do ?
Thank you for your help !
Cyril

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14161
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: more than 20 buttons.

by mediavets » Sun Mar 30, 2014 12:32 pm

aircamera wrote:Hi !
I'm working on a tour that has more than 20 buttons in "Style" tab.
When PTP2 creates the tour, buttons >20 are not visible. In "360_skin.xml", all these buttons are named "button" instead of "button20" ; "button21"...
I tried to change names myself, but I can't make them appear.
What shall I do ?
Thank you for your help !
Cyril


The button plugins are tour-wide rather than scene/pano-specific.

Does this mean you want to have more than 20 buttons visible over the top of very scene/pano?

What function do all the buttons serve?

no avatar
aircamera
Member
 
Posts: 94
Joined: Sat Jul 21, 2012 1:00 pm

Re: more than 20 buttons.

by aircamera » Sun Mar 30, 2014 12:48 pm

Yes, that's what I need !
To do something like this : http://www.aircamera.fr/visite_virtuell ... e/360.html

no avatar
jschrader
Member
 
Posts: 205
Joined: Mon Apr 22, 2013 3:51 pm

Re: more than 20 buttons.

by jschrader » Tue Apr 01, 2014 5:27 pm

I have done something similar with 35 different image hotspots in a panorama, and that works fine.
Probably you would want to try this.

no avatar
aircamera
Member
 
Posts: 94
Joined: Sat Jul 21, 2012 1:00 pm

Re: more than 20 buttons.

by aircamera » Sat Apr 19, 2014 4:20 pm

OK, I understood what's happening...

I created a new project, added 30 buttons, and everything worked well...

But then I saved and I exited project. When I open it again to add one more button, the 31th button is called "button 110" !

If I open .kpt file with notepad++, I can see that new button : <plugin id="button" name="Bouton simple110">
I changed it manually and opened in PTP2 and evething works fine.

There's a big bug here...


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest