Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Aug 28, 2014 2:27 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 05, 2014 11:10 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Wed Jun 17, 2009 4:17 pm
Posts: 34
Location: St Martin
Using the show/hide floorplan control on the Classic Control Bar to toggle on the floorplan halts the autorotation of panoramas.

I have also made a simple button to toggle on and off the floorplan with the same result. As soon as you toggle to show the pano, it stops rotating.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 06, 2014 12:20 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13831
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
seanji wrote:
Using the show/hide floorplan control on the Classic Control Bar to toggle on the floorplan halts the autorotation of panoramas.

I have also made a simple button to toggle on and off the floorplan with the same result. As soon as you toggle to show the pano, it stops rotating.


Do you have 'Pause autorotation on opening' checked in the Floorplan plugin parameters?


Attachments:
1-ptp2-autorotation-pause.jpg
1-ptp2-autorotation-pause.jpg [ 211.25 KiB | Viewed 72 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 06, 2014 3:48 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Wed Jun 17, 2009 4:17 pm
Posts: 34
Location: St Martin
Oops! Yes I do have 'pause autorotation on opening' checked. Thanks very much for explaining that. Brilliant!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group