Errors PTP  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Bogdan
Member
 
Posts: 51
Joined: Wed Jan 08, 2014 3:36 pm

Errors PTP

by Bogdan » Thu Jan 09, 2014 8:51 am

I have some technicals problems with PanoTour Pro. I had several errors during my project and the software needed to close, loosing what i have done.
What's the problem? I need this software to work properly until the end of the month. If not, i will looking for other similar softwares to buy.
Attachments
eroare3.JPG
eroare2.png
eroare1.png

User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 5006
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia

Re: Errors PTP

by Destiny » Thu Jan 09, 2014 9:43 am

Hi..

How much RAM does your PC have and what are the other specs.....

The requirements you will find here.. http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... quirements

Destiny..

no avatar
Bogdan
Member
 
Posts: 51
Joined: Wed Jan 08, 2014 3:36 pm

Re: Errors PTP

by Bogdan » Thu Jan 09, 2014 9:52 am

It has 4 GB RAM
i5 - 2320 CPU@3GHz

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14178
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Errors PTP

by mediavets » Thu Jan 09, 2014 10:13 am

Bogdan wrote:I have some technicals problems with PanoTour Pro. I had several errors during my project and the software needed to close, loosing what i have done.
What's the problem? I need this software to work properly until the end of the month. If not, i will looking for other similar softwares to buy.


Are you running a 32-bit version of Windows 7 and the 32-bit version of PTP RC1?

Are you using a laptop?

Can your PC run a 64-bit version of Windows and support more RAM?

What other programs do you have running as well as PTP when the errors arise and the crashes occur?

This may also be relevant:

viewtopic.php?f=92&t=21031&p=134392#p134392


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest