RC1 - Panorama menu and Floorplan interactions...  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Topic author
Posts: 16254
Likes: 2 posts
Liked in: 117 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

RC1 - Panorama menu and Floorplan interactions...

by mediavets » Mon Jan 06, 2014 1:32 pm

If you have a single level floorplan with floorplans for Groups, and a Panorama menu which just shows just groups - with no submenu for panoramas within the group - then when you select a group in the Panorama menu the Floorplan changes to match the selected group - screenshot 1.

But if you also have a submenu for panoramas then the Floorplan doesn't change to match the selected group until you select a Panorama from the submenu - screenshot 2.

User avatar
Kolor Team
Posts: 4731
Likes: 24 posts
Liked in: 101 posts
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: RC1 - Panorama menu and Floorplan interactions...

by benji33 » Tue Jan 07, 2014 9:14 am

Do you have a sample online ? Thanks

When you're over or click on the group ? Submenu appears and group doesn't change ?
If yes it's not an issue, Submenu is displayed but no action is sended for selected group until the select of an item into the submenu.

Return to Panotour - Bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests