Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Oct 24, 2014 9:40 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 10:55 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Feb 21, 2011 2:52 pm
Posts: 15
Hi everyone !
here my bug or incompetence ;-) ... I´m start learning to use the last PTP 2.0 RC (a purchased and registered version). Notice that I have not good skills coding, only the basics to understand the xml lines and tags.

It´s essential for me that the mobile/tablet version works fine and my surprise is that some buttons of the control menu disappears on this version. At desktop version is everything OK but on mobile/tablet only three or four buttons are showed.

See attached imgs.

I tested with a lot of kind of menus, I tried to modify the skin XML ... but like I said ... I´m very bad coding !. I tested too uploading to my FTP server and ... no news from lost buttons ;-) !!!


Attachments:
File comment: Desktop version
Captura de pantalla 2014-01-03 a la(s) 22.22.56.png
Captura de pantalla 2014-01-03 a la(s) 22.22.56.png [ 72.25 KiB | Viewed 180 times ]
File comment: iDevices version
Captura de pantalla 2014-01-03 a la(s) 22.22.43.png
Captura de pantalla 2014-01-03 a la(s) 22.22.43.png [ 48.33 KiB | Viewed 180 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 11:11 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 14045
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Adolfo_360vista wrote:
It´s essential for me that the mobile/tablet version works fine and my surprise is that some buttons of the control menu disappears on this version. At desktop version is everything OK but on mobile/tablet only three or four buttons are showed.



That's intentional - iDevices have a multitouch user interface which makes the other buttons redundant, and some functions are not supported, so they are automatically removed when a tour is viewed using an iDevice.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 04, 2014 1:02 am 
Offline
Member

Joined: Mon Feb 21, 2011 2:52 pm
Posts: 15
Thank you very much Mediavet for your quick reply ... I understand now !... I thought that was a little bug but now I think is a great responsive solution.

Thank you once again !

Adolfo Rancaño
http://www.360vista.es


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group