Is there a way to hide errors?  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
rwbrahm
Member
 
Posts: 12
Joined: Fri Dec 27, 2013 4:08 pm

Is there a way to hide errors?

by rwbrahm » Thu Jan 02, 2014 2:25 pm

Good morning all!

I am trying to see if there is a way to hide errors instead of them popping up on the bottom? I have polygon spots in my tour for the PC version but they aren't really applicable for my mobile version. But when the mobile version loads it of course pops up the error window letting you know none of the poly's could load.

Input?

Thanks!

- Rick

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 1769
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm

Re: Is there a way to hide errors?

by bdd » Thu Jan 02, 2014 2:29 pm

rwbrahm wrote:Good morning all!

I am trying to see if there is a way to hide errors instead of them popping up on the bottom? I have polygon spots in my tour for the PC version but they aren't really applicable for my mobile version. But when the mobile version loads it of course pops up the error window letting you know none of the poly's could load.

Input?

Thanks!

- Rick


Uncheck the option "Display errors at runtime" :
http://www.autopano.net/wiki-en/action/view/Panotour_Pro_2_-_Build_tab#PROTECTION

no avatar
rwbrahm
Member
 
Posts: 12
Joined: Fri Dec 27, 2013 4:08 pm

Re: Is there a way to hide errors?

by rwbrahm » Thu Jan 02, 2014 2:30 pm

Awesome response time and thank you!

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 3043
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Is there a way to hide errors?

by benji33 » Fri Jan 03, 2014 10:26 am

If many errors due to components you can also post a screenshot on the forum to help to solve problems.


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests