Major Build Problems  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
AnnaMaria
Member
 
Posts: 125
Joined: Wed Oct 23, 2013 7:27 pm

Major Build Problems

by AnnaMaria » Wed Jan 01, 2014 2:44 pm

Hi,

Happy New Year!

Have downloaded the latest RC1 and got started doing a bit of work on a tour today. It seems I've got one step forward and three back. The build came up with some weird results. See attached images. All panoramas have the same issue. Also none of the of the hotspots linking panoramas are showing.

Any ideas of what's going wrong very much appreciated.

Maria
Attachments
Screen Shot 2014-01-01 at 13.31.38.png
Screen Shot 2014-01-01 at 13.31.07.png

no avatar
jschrader
Member
 
Posts: 205
Joined: Mon Apr 22, 2013 3:51 pm

Re: Major Build Problems

by jschrader » Wed Jan 01, 2014 5:47 pm

Looks like tile sizes got messed up.
Is this a freshly built tour or are you working on a project created with recent versions?

no avatar
AnnaMaria
Member
 
Posts: 125
Joined: Wed Oct 23, 2013 7:27 pm

Re: Major Build Problems

by AnnaMaria » Wed Jan 01, 2014 5:58 pm

Thanks for getting back to me. It's a project I started in a recent version (Beta 4) having only got as far as importing the panoramas and picking the starting POV.

Maria

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14163
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: Major Build Problems

by mediavets » Wed Jan 01, 2014 6:05 pm

AnnaMaria wrote:Hi,

Happy New Year!

Have downloaded the latest RC1 and got started doing a bit of work on a tour today. It seems I've got one step forward and three back. The build came up with some weird results. See attached images. All panoramas have the same issue. Also none of the of the hotspots linking panoramas are showing.

Any ideas of what's going wrong very much appreciated.

Maria


When doing first build using RC1 did you check (select) the Rebuild all tiles option?
Attachments
1-rc1-rebuildall.jpg

no avatar
AnnaMaria
Member
 
Posts: 125
Joined: Wed Oct 23, 2013 7:27 pm

Re: Major Build Problems

by AnnaMaria » Wed Jan 01, 2014 6:08 pm

Thanks again. Have just cheched and that box is not ticked so will do so and have a go again.

no avatar
AnnaMaria
Member
 
Posts: 125
Joined: Wed Oct 23, 2013 7:27 pm

Re: Major Build Problems

by AnnaMaria » Wed Jan 01, 2014 6:38 pm

Hi Mediavets,

That did the trick on the panoramas (thank you!) but none of the hotspot links were built?

User avatar
benji33
Kolor Team
 
Posts: 2768
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:59 am
Location: France

Re: Major Build Problems

by benji33 » Fri Jan 03, 2014 2:07 pm

You have lost your hotspots links ?


Return to Panotour bugs & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests